Gebbit.com | Реалистичната биткойн борса

Започната от Gebbit, Април 01, 2015, 03:43:17 PM

« назад - напред »

Gebbit

Какво е Gebbit?

Gebbit е дружество с ограничена отговорност, притежавано от акционери и управлявано от екип специалисти в индустрията. Наше желание е да предоставим най-доброто и най-безопасно преживяване за нашите потребители и те да могат да купуват и продават биткойн. Ако имате някакви въпроси, се чувствайте поканени да ни пишете на support@gebbit.com

Сегашните работници и инвеститори в Gebbit споделят мечтата да извадят Биткойн от своите "тъмни векове". Ние силно вярваме, че Биткойн има предначертан път, с който да преобърне следващите 10 години от животите ни и отвъд в същия освобождаващ дух, както интернетът направи за последните 10 години.

В миналото, много подли услуги внесоха съмнение и трепет към Биткойн и други крипто валути. Поправянето на това е най-важното нещо за Gebbit. Ние, Gebbit екипът, продължаваме да инвестираме таланти, усилия и ресурси в предоставяне на най-доброто преживяване за клиента. Макар че нашата система е създадена със сигурността като най-голям приоритет, ние също така разбираме, че всички технологични разработки имат ограничения. В отговор на това, достъпът до лична информация се съхранява единствено на отделен сървър, докато тя не бъде преместена напълно офлайн. Онлайн портфейлът на Gebbit е застрахован от кражба или загуба. Потребителските биткойн плащания отиват директно към офлайн портфейлът на Gebbit, също така постоянните проверки помагат да се гарантира, че ако има някаква загуба, то тя е ограничена само до застрахованата сума или по-малко.

Въпреки увереността в платформата ни, ние винаги се стараем да се подобрим. Gebbit се интересува в чуването на вашите отзиви и предложения за това как Gebbit сайтът да стане по-приятен за потребителя, както и какви функции да добавим. Може да се свържете с нас и да задавате въпроси, да давате коментари или предложения по всяко време като ни изпращате имейли на support@gebbit.com. Gebbit също така търси хора за работни позиции или общи бизнес планове.

Тук в Gebbit ние предвиждаме светло бъдеще. Нека го изпитаме заедно!

Как да купя биткойни?

Купуването на биткойн чрез традиционни методи на плащане може да бъде рисково и за клиента, и за компанията, която предлага биткойни. В Gebbit, ние позволяваме само плащания, които са гарантирани за защита на нашите потребители.

- Създайте си нов акаунт на страницата: https://www.gebbit.com
- Влезте и намерете информацията за плащане под секция "Депозирай".
- Изпратете плащане по банков път от вашия банков акаунт към този на Gebbit. (НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ВКЛЮЧИТЕ ПРАВИЛНИЯ ИДЕНТИФИКАЦИОНЕН КОД ЗА ПЛАЩАНЕ!)
- Когато вноската е получена, вие ще получите имейл.
- След това сте свободни да направите оферта за закупуване на биткойни.
- След покупката можете да изпратите сумата в биткойн към вашия портфейл или да я оставите в Gebbit

Как да продам биткойни?
- Изпратете биткойн от вашия портфейл към акаунта на Gebbit
- Създайте поръчка за продаването им в кеш.
- Когато поръчката е попълнена, оттеглете валутата към вашата банка.

Gebbit сигурен ли е?

Gebbit взема всички възможни мерки, за да осигури сигурността на нашите потребители, тяхната информация и техните плащания. Нашата платформа има голям набор от вградени защитни средства, за да се улесни безопасната търговия. Вместо правене на прости насрочени счетоводни проверки, Gebbit изпълнява такива проверки всеки път щом е достигнато ново ниво на отговорност.
Gebbit предлага:

- 2 Factor Authentication;
- потребителски плащания към офлайн портфейл;
- AES256 криптиране в нашите портфейли и ключове;
- много други неща, които ще оставя на вас да разберете

Какви са таксите?

Биткойн депозити и оттегляния са безплатни.
Купуването и продаването на биткойн не носи със себе си такси, когато са създадени лимитирани поръчки (обяснено по-долу), които добавят пазарна ликвидност. Има малка такса от 0.4% за всички други поръчки. Ако поръчката ви добавя за обема към книгата с поръчки, като същевременно не запълва предварително съществуващо търсене, то се поставя в книгата с поръчки като "Лимитирана поръчка" и няма да носи със себе си, каквато и да е такса, когато е изпълнено. Ако поръчката ви съвпада със сегашна оферта в книгата с поръчки, то се счита за "Пазарна поръчка" и ще носи със себе си 0.4% такса. Може да влезете в книгата с поръчки по всяко време като натиснете на настройката "Подробен изглед" и скролнете надолу. Моля бъдете наясно, че може да създадете лимитирана поръчка, която напълно или частично съвпада със сегашни оферти в книгата. В такива условия, сумата, която задоволява сегашното търсене в книгата е таксувана с 0.4% такса и сумата поставена в книгата с поръчки няма да носи такса...
Банкови плащания към Gebbit няма да бъдат таксувани, макар че банката ви може да има такси за изпращане на банкови преводи.
Има минимална сума за изтегляне на стойност 50 евро и всяко оттегляне чрез SEPA ще струва 9.50 евро в следните държави:
Оландски острови, Австрия, Белгия, България, Канарски острови, Хърватско, Кипър, Чешка Република, Дания, Естония, Финландия, Франция, Френска Гвияна, Германия, Гибралтар, Гърция, Гваделупа, Унгария, Исландия, Ирландия, Италия, Латвия, Лихтенщайн, Литва, Люксембург, Малта, Мартиника, Майот, Монако, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Реюнион, Румъния, Сен Бартелми, Сен Мартин (френска част), Сен Пиер и Микелон, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Швейцария и Великобритания.
Плащания към всяка друга държава ще бъдат таксувани с 29 евро.
Потребителите са свободни да плащат във валути различни от евро на нашия IBAN. Тези плащания ще бъдат обърнати от нашата банка в евро.

Какви валути мога да използвам, за да плащам за биткойн?

Банката на Gebbit приема плащания от всякакви валути. Вноските автоматично се обменят в евро в техния курс. Gebbit не печели от обменния курс.

Как да започна да търгувам?

Веднъж щом получите известие за вноската, ще получите 2 варианта за търговия; незабавна сделка или лимитирана поръчка:

Незабавните сделки също така се наричат "пазарни поръчки", обменно плащане с най-добрите поставени оферти.
Лимитираните поръчки ви позволяват вие да сложите цена за покупка и продажба на биткойни. Всички лимитирани поръчки се добавят към книгата с поръчки, изчакващи за безплатна оферта от контрагент.

Какво е предназначението на Gebbit в процеса?

Ние сме тук, за да помагаме на хората да купуват и продават биткойни на най-добрата цена с най-добрата защита.

Нека започнем да търгуваме на https://www.gebbit.com !

Допълнителна информация:
В последните няколко дни се изля много омраза и като цяло ненавист към http://www.gebbit.com , но това е част от всеки нов бизнес. Истината е, че международните сайтове са много по-отговорни и по-точни от местни такива. Появи се критика, защото сме анонимни. Потребителите спокойно могат да използват Gebbit, но ако липсата на публичност не им харесва, то не е нужно да го използват. Самоличността на работниците в Gebbit е позната на правителството, защото те също използват традиционно банкиране. Освен ако Gebbit не стане световно известен, операторите ще останат в сянка, за да се спасят от безпокойството от поддържане на такъв сайт. От гледна точка на сигурността, много други сайтове са доказали, че не управляват правилно офлайн портфейлите си. За разлика от всички други, Gebbit иска да промени статуквото и съвсем скоро все повече хора ще започнат да стават част от нашата разрастваща се мрежа. Бъдете едни от първите и се запишете сега!


Биткойн.БГ

Привет, Gebbit. Добре дошъл във форума на Биткойн България.

Анонимната регистрация на домейна от който извършвате тази дейност не вдъхва особено доверие!
Извършването на борсови услуги чрез приемане на депозити от клиенти в декретни валути изисква лиценз. Бихте ли обяснили на читателите в нашия форум, в коя страна ви е търговската регистрация като фирма и имате ли такъв лиценз?

Gebbit

Благодаря! :)
Анонимната регистрация е такава, защото работниците във фирмата желаят да стоят далеч от ненужен шум. В случай, че в бъдеще се стигне до някаква съдебна разправия, ние бихме желали да оправим проблема по съдебен път, а не със заплахи.

Самата компания е базирана във Варшава, Полша. Аз, лично, нямам разрешение да казвам нищо за компанията, защото съм сключил договор със собствениците. Не съм сигурен до каква степен този договор ме ограничава, но мога да кажа, че е много специфичен. Собствениците са много конкретни по въпроса, че те искат имената им да се знаят само от легалните власти. Банковото споразумение е доказателство, че се знае коя е тяхната идентичност от нужните хора.

Биткойн.БГ

Цитат на: Gebbit - Април 01, 2015, 04:26:09 PMНе съм сигурен до каква степен този договор ме ограничава, но мога да кажа, че е много специфичен.
Дано не е твърде специфичен? ;D

Цитат на: Gebbit - Април 01, 2015, 04:26:09 PMБанковото споразумение е доказателство, че се знае коя е тяхната идентичност от нужните хора.
Всяка фирма може да открие банкова сметка и да назове това банково споразумение. Въпросът е дали фирмата използва тази сметка за получаване на клиентски депозити? Не зная какъв опит имате в дистрибяцията на услуги тип "бял етикет", но бих ви препоръчал да изискате от собствениците на фирмата-майка да ви предоставят копие от лиценза, който несъмнено трябва да имат от полския финансов регулаторен орган за извършване на услуги като борсов посредник. След това влезете в сайта на регулатора и проверете лично по регистрационния номер! Иначе ако стане някаква съдебна разправия, "Черен Петър" ще остане у вас!  :)

Интересно би било да се знае и кои поименно са полските колеги, които участват в това начинание? Има някои личности от тях, с които е по-добре да си нямате работа! Примерно участвали в скандално провалени проекти, като bitomat.pl, bitmarket.eu или bitalo.com? Има и успешни такива (за сега!) като coinfloor.co.uk която обаче е регистрирана в Лондон и лицензирана. Така че всичко е според зависи и кои са хората е от основно значение!

Принципа при услугите, които са основани на доверие е, че не трябва да са анонимни! Затова и бих препоръчал на читателите на тази тема да са изключително внимателни ако решат да ползват вашите услуги! Просто нахвърлям някои мисли, които веднага ми идват на ум. Дано не ми се разсърдите?  ;D

Gebbit

Ще се опитам да издействам копие на лиценза от ръководството, но не мога да гарантирам. Ние все още сме малка компания, 2 месеца ще навършим на 9 април и желаем с времето да си изградим авторитет.

Gebbit

От днес, в Gebbit вече може да използвате услугата за реферални адреси!

Всичко, което трябва да направите е да имате регистрация в http://www.gebbit.com и да пишете на support@gebbit.com ! (може и на български, и на английски) Само не забравяйте да напишете имейл адреса си, с който сте се регистрирали. След като получите вашия код на support@gebbit.com, вие ще можете да го разпространявате на близки и приятели. Само гледайте да не злоупотребявате с кода (като мултиакаунтинг), защото кодът ви ще бъде деактивиран. С всеки случай ние ще определяме колко процента комисионна ще вземат рефералните агенти (тези, които набират хора).

Ако пък искате да подпомогнете българското крило на Gebbit, това е нашият реферален адрес: http://www.gebbit.com/bg/?r=1