Работна среща / Биткойн Семинар в Димитровград

Започната от Биткойн.БГ, Януари 28, 2024, 02:45:16 PM

« назад - напред »

Биткойн.БГ

През м. Март миналата година поставихме и пуснахме в действие първия Биткойн автомат в Югоизточна България.

https://www.bitcoin.bg/bitomat3.html

По случай годишнината от това събитие през втората половина на м. Март тази година решихме да проведем работна среща в хотел "Славяни" в Димитровград. Точната дата ще бъде определена до края на м. Февруари и обявена тук във форума. Срещата ще бъде в свободен формат и на теми свързани с Биткойн, които самите участници предварително ще изберат тук във форума. Водещ на събитието ще е Павел Чорбаджийски - Управител на "Биткойн България" ЕООД, който ще отговаря и на всички ваши допълнителни въпроси.

Някои предварителни условия:

1. Минимален брой участници 10 човека. Максимален брой участници 25 човека.
2. Продължителност около 2 часа с прекъсване за почивка от 15 минути след първия час.
3. Входът е платен, като таксата за участие е 50 лева. Сумата трябва да бъде преведена по банкова сметка на "Оверкойн" ЕООД до края на м. Февруари.
4. Набраната сума ще бъде изцяло дарена за някой от социалните фондове на община "Димитровград" или на някое училище или пък на социално заведение. "Оверкойн" ЕООД изцяло и за своя сметка ще добави към събраната сума от таксата за участие още толкова. Така сумата на дарението ще бъде удвоена.

Моля, регистрирайте се в този форум за да вземете участие в обсъждането по всеки един от въпросите повдигнати по-горе или пък по въпроси, от които конкретно вие се интересувате. Може да го направите изцяло анонимно, както е във всеки свободен форум. Ако естеството на въпросите предполага споделянето на лични данни можете да го направите чрез съобщение до мен или до други потребители, като използвате системата за лични съобщения, която е част от самия форум.

Биткойн са първите цифрови пари в човешката история. Има страшно много аспекти, които са трудни за осмисляне дори от човек с образование или професионален опит далеч над средните. Затова никога не забравяйте старата поговорка - "Когато става въпрос за пари, глупави въпроси няма!"

Очакваме вашите въпроси и предложения. Колкото повече въпроси и предложения има предварително поставени в тази тема, толкова по-добре ще преценим общото ниво на участниците за да направим срещата оптимална и полезна за всеки участник.

ПП: При нова регистрация ще получите съобщение по електронната поща с хипервръзка, която трябва да задействате за да завършите регистрацията. Внимателно си проверете входящата поща, включително и папката за спам. Ако нямате такова съобщение пишете ни в свободен текст на  info [маймунка] bitcoin [точка] bg.