Днес продаваме биткойни под борсовата цена!

Започната от Биткойн.БГ, Юни 14, 2019, 01:51:56 PM

« назад - напред »

Биткойн.БГ

Миналата година в течение на няколко месеца купувахме биткойни над борсовата цена. Днес отварям нова тема, чието заглавие ще се появява във форума на първите места, когато продаваме биткойни под борсовата цена.

Не е тайна за никого, че банковите услуги в България са безобразно скъпи. Ние, като фирма не сме зависими от банките, но нашите клиенти са и затова предпочитат за дребните преводи да използват биткойни, които продават на битомата срещу левове. Ето защо през последните месеци сме принудени да отговаряме на засилващ се пазарен натиск и постепенно увеличаваме %-та на отбив от борсовата цена, на който купуваме биткойни.

Днес от 14:00 часа и утре до обяд клиентите на битомата в Интерпред ще имат възможност да купуват биткойни с 1,5% под борсовата цена в Кракен. Защо го правим ли? Защо можем да си позволим през продължителен период от време да купуваме биткойни над борсовата цена или да продаваме биткойни под борсовата цена? Можем, защото не сме зависими от банки, банкови преводи и борси зависими от банкови преводи. Можем, защото ние сме пазара! Всеки, който измисли начини и схеми за арбитраж между нашите курсове и тези на борсите зависими от банкови услуги, е добре дошъл!

Биткойн.БГ

Днес 16.06.2019 /Неделя/ в течение на 3 часа от 12:30 до 15:30 нашите клиенти ще имат възможност за купуват биткойни от битомата в Интерпред на курс 4,5% под борсовата цена в Кракен. За пръв път можете да печелите от валутен арбитраж между нашия биткойн/лев курс продава и биткойн/лев курс купува на други търговци в България!

Биткойн.БГ

Днес 16.01.2020 /Четвъртък/ в течение на 3 часа от 14:30 до 17:30 нашите клиенти имат възможност да купуват биткойни от битомата в Интерпред на курс 1 % под борсовата цена в Кракен!

17:30...
Удължаваме нашето предложение с още 3 часа до 20:30 часа.

Биткойн.БГ

Днес 24.01.2020 /Петък/ в течение на следващите 3 часа от 15:00 до 18:00 нашите клиенти имат възможност да купуват биткойни от битомата в Интерпред на курс 0,5 % под борсовата цена в Кракен!

Биткойн.БГ

Днес 29.01.2020 /Сряда/ в течение на следващите 3 часа от 15:00 до 18:00 нашите клиенти имат възможност да купуват биткойни от битомата в Интерпред на курс 2,5 % под борсовата цена в Кракен!

Искам нещо да поясня. Това, че ние често продаваме биткойни под борсовия курс не е показателно за нашите очакванията за курса на биткойн. Просто пазарът в България точно в този момент е такъв.

По официални данни всяка година българските гастарбайтери в чужбина превеждат в България на своите близки и роднини над 100 милиона евро. По неофициални данни сумата е поне 3 пъти по-голяма. Все по-голям % от тези преводи се правят опосредствено чрез биткойн. Купуват се в чужбина за евро и се продават в България за левове. За малките преводи това е доста по-изгодно отколкото да се ползва банковата система или услугите на фирми за парични преводи, като Мъниграм или Уестърн Юниън. Пазарният натиск в България е еднопосочен и това не е временно явление. Ето защо курсовете, на които купуваме биткойни са доста неблагоприятни за продавачите на биткойни и изключително изгодни за купувачите. Така е и в съседна Румъния. Затова пък, да речем, в Германия положението е точно обратното! Там курсовете за продавачите на биткойни са изключително изгодни и неблагоприятни за купувачите на биткойни. Ако намерите начин да се възползвате от тези диспропорции вътре в ЕС ще направите пари сравнително бързо и безрисково!

Биткойн.БГ

Днес 30.01.2020 /Четвъртък/ в течение на следващите 5 часа от 13:00 до 18:00 нашите клиенти имат възможност да купуват биткойни от битомата в Интерпред на курс 3 % под борсовата цена в Кракен!

Биткойн.БГ

Днес 12.02.2020 /Сряда/ от 14:00 часа в течение на следващите 72 часа до 14:00 часа на 15.02.2020 /Събота/ нашите клиенти имат възможност да купуват биткойни от битомата в Интерпред на курс 0,1 % под борсовата цена в Кракен!

Биткойн.БГ

Днес 4-ти Април (Събота) 2020 г. от 15:00 часа и през следващите 24 часа до 15:00 часа 5-ти Април (Неделя) 2020 г. нашите клиенти имат възможност да купуват от битомата в Интерпред биткойни на курс 0,5% под борсовата цена в Кракен!

Биткойн.БГ

Днес 8-ми Април (Сряда) 2020 г. от 12:30 часа и през следващите 5 часа до 17:30 часа нашите клиенти имат възможност да купуват от битомата в Интерпред биткойни на курс 3 % под борсовата цена в Кракен!

17:46...
Удължаваме срока на нашата оферта утре 9-ти Април (Четвъртък) 2020 г. до 12:00 часа и я подобряваме. Нашите клиенти имат възможност да купуват от битомата в Интерпред биткойни на курс 5 % под борсовата цена в Кракен!

Биткойн.БГ

Днес 19-ти Април (Неделя) 2020 г. от 16:30 часа и през следващите 24 часа до 16:30 часа 20-ти Април (Понеделник) 2020 г. нашите клиенти имат възможност да купуват от битомата в Интерпред биткойни на курс 1,5% под борсовата цена в Кракен!

Забележка:
София е под блокада. Биткойн лесно преодолява тази блокада, но за държавните пари (хартиените левове) става все по-трудно. Те се носят от хора, а на хората им е забранено свободното движение. Използването на частните пари на банките (цифричките по банковите сметки) става все по-рисково и все по-скъпо. За стопанските организации и независимия от държавата малък и среден бизнес става все по-изгодно не само да се разплаща в биткойни, но и да определя цените на едро в биткойни! Искайте от производителите на стоки и услуги да ви оферират цените в биткойни! Да, няма да стане изведнъж. Очевидно в началото ще бъде някакъв % от цената, който % постепенно ще се увеличава. Производителите ще трябва да договорят същото за цени от поддоставчици и за заплати на служители и работници.

Биткойн.БГ

Днес 7-ми Май (Четвъртък) 2020 г. от 12:45 часа и през следващите 24 часа до 12:45 часа на 8-ми Май (Петък) 2020 г. нашите клиенти имат възможност да купуват от битомата в Интерпред биткойни на курс 2% под борсовата цена в Кракен!

Биткойн.БГ

Днес 5-ти Юни (Петък) 2020 г. от 12:00 часа и през следващите 6 часа до 18:00 часа днес нашите клиенти имат възможност да купуват от битомата в Интерпред биткойни на курс 1,5% под борсовата цена в Кракен!

17:52...
Удължаваме срока на нашата оферта до утре 6-ти Юни (Събота) 2020 г. до 12:00 часа и я подобряваме. Нашите клиенти имат възможност да купуват от битомата в Интерпред биткойни на курс 2 % под борсовата цена в Кракен!

Nikolay92

При цена на 1 биткоин пет пъти по-висока от цената на унция злато с чистота 4 деветки - не мисля, че ще се намерят много желаещи да купуват.

Биткойн.БГ

Цитат на: Nikolay92 - Юни 21, 2020, 10:11:46 AM
При цена на 1 биткоин пет пъти по-висока от цената на унция злато с чистота 4 деветки - не мисля, че ще се намерят много желаещи да купуват.

Биткойн не е заместител на златото, нито пък златото може да замести Биткойн! Това са различни класове активи. Имат много сходни черти, но имат и много отлики. Може да се сравнява едното с другото, но е погрешно да се противопоставят!

Интересът към покупки на биткойни продължава да е висок. Все по-голяма е групата на хората, които за пръв път си купуват биткойни просто за да видят, за какво става въпрос.eppoист

Привет на сите форумци!

Защо пък цената на 1 БТК трябва да бъде равна на 1унция, а не на 1кило или на 50К зелени или евро? Аз като цяло не правя разлика между евро и долар,считам че се печатат от едно и също задкулисие, припомням че при ипотечната криза, която се разрази след 2007г сред подпомогнатите банки от ФРС бяха Дойчебанк, СосиетеЖенерал, Сантандер, косвено доказателство за роднинските връзки

Едно от най-пълните определения на парите можем да намерим в Капитала на Маркс, всички следващи някак си излиняват... за измерване, за обръщение, за разплащане, за натрупване на богатство, за световна търговия... всеки в зависимост от своите знания, дейност, нужда, перспектива и т.н. се нуждае от пари. Ако иска да съхранява богатство му трябват злато, биткойни, кеш. Ако иска да разплаща Кеш, електронни пари... или с един вид пари не може да се покрият потребностите ни, породени от начина ни на живот. Към настоящия исторически, икономически, социален момент няма универсални пари които да покриват пълната функция на парите

Аз лично си мисля, че идеята на Сатоши е 1БТК=100 000 или 1 000 000млн., но това е един от възможните сценарии. Всеки трябва да има в парите си за черни дни БТК?

---

NB: Използваш допотопно енкодиране на текста на Кирилица. Наложи се да го променя за да могат да го четат и останалите!
BitcoinBG :)