Привет на сите форумци!
Защо пък цената на 1 БТК трябва да бъде равна на 1унция, а не на 1кило или на 50К зелени или евро? Аз като цяло не правя разлика между евро и долар,считам че се печатат от едно и също задкулисие, припомням че при ипотечната криза, която се разрази след 2007г сред подпомогнатите банки от ФРС бяха Дойчебанк, СосиетеЖенерал, Сантандер, косвено доказателство за роднинските връзки
Едно от най-пълните определения на парите можем да намерим в Капитала на Маркс, всички следващи някак си излиняват... за измерване, за обръщение, за разплащане, за натрупване на богатство, за световна търговия... всеки в зависимост от своите знания, дейност, нужда, перспектива и т.н. се нуждае от пари. Ако иска да съхранява богатство му трябват злато, биткойни, кеш. Ако иска да разплаща Кеш, електронни пари... или с един вид пари не може да се покрият потребностите ни, породени от начина ни на живот. Към настоящия исторически, икономически, социален момент няма универсални пари които да покриват пълната функция на парите
Аз лично си мисля, че идеята на Сатоши е 1БТК=100 000 или 1 000 000млн., но това е един от възможните сценарии. Всеки трябва да има в парите си за черни дни БТК?
---
NB: Използваш допотопно енкодиране на текста на Кирилица. Наложи се да го променя за да могат да го четат и останалите!
BitcoinBG