Жълтите жилетки призовават за масово теглене на влоговете.

Започната от AlximikA, Януари 11, 2019, 11:20:54 PM

« назад - напред »

AlximikA

Жълтите жилетки призовават за масово теглене на влоговете.
Първата акция е насрочена за утре 12.01.19г.
Играта загрубява.
Как ли империята ще отвърне на удара

Биткойн.БГ

Цитат на: AlximikA - Януари 11, 2019, 11:20:54 PM
Жълтите жилетки призовават за масово теглене на влоговете.

За съжаление, жълтите жилетки са обеднялата средна класа. Те не са господарите, а робите на банките. Почти нямат влогове или спестявания под някаква друга форма. За сметка на това пък имат много взети заеми за дребен бизнес, по ипотеки и кредитни карти. Ударът ще бъде много по-чувствителен ако вместо да си теглят влоговете спрат да си плащат заемите!

Банките ограбват 90% от повишената производителност на труда за да държат робите на труда в подчинение. Оставят само трохите, колкото да се каже, че хората все пак живеят малко по-добре отколкото са живели преди 50 години! Това е съвсем целенасочена политика на контролирано свиване и и разширяване на паричното предлагане започнало след изоставянето на златното покритие на долара в началото на 70-те години на миналия век. Вижте графиката тук:

https://www.epi.org/productivity-pay-gap/

За 50 години реалните доходи на хората са се увеличили само с 15% докато производителността на труда е нарастнала с цели 250%. Разликата се присвоява от паразитната финансова система! И тези огромни присвоени пари се използват за все по-голям контрол над обществото! Все още обаче хората са толкова глупави, че се борят за правото те да определят, кой да поставят на върха на властовата пирамида вместо да разсредоточат тази власт на милиони дори милиарди малки и напълно независими малки късчета... Защото и най-големия светец да сложите на върха на сегашната финансова пирамида съвсем скоро и той ще бъде корумпиран... Биткойн е пътят! Разсредоточаване на финансовата власт!
AlximikA

Нямах представа ,че цифрите са чак толкова стряскащи!

Банковата индустрия се е застраховала... няма как да не си плащат кредитите, освен ако не намерят политическа подкрепа.

И въпреки всичко, банката се убива с вестник... Артър Хейли.

Самият факт,че тълпата посяга към безценното и то под формата на протест е еволюция според мен. Има ли друг подобен призив в историята ?