Днес отново купуваме биткойни над борсовата цена!

Започната от Биткойн.БГ, Септември 18, 2018, 12:17:32 PM

« назад - напред »

Биткойн.БГ

Днес 25-ти Август (Петък) 2023 г. от 12:30 часа, нашите клиенти могат да продават на битоматите в Интерпред, София и в Хотелски Комплекс Славяни, Димитровград биткойни с 0,5% над борсовата цена в Кракен! Крайният срок е неопределен и ще бъде оповестен поне 6 часа предварително в тази тема.

Курсовете в реално време може да следите от следните хипервръзки:

https://coinatmradar.com/bitcoin_atm/163/bitcoin-atm-general-bytes-sofia-interpred-wtc/

https://coinatmradar.com/bitcoin_atm/63501/bitcoin-atm-general-bytes-dimitrovgrad-slaviani-hotel-complex/

---

7-ми Септември 19:35...
Нашата оферта бе в сила почти 2 седмици.
Определяме краен срок утре 8-ми Септеври до 11:00 часа.

Биткойн.БГ

От утре 1-ви Октомври 2023 г.  за суми между 5 хил. и 10 хил. лева или равностойност в евро, започваме да купуваме биткойни с 2-3% над борсовата цена. Ако имате интерес пишете ни на електронната поща (bitomat [маймунка] bitcoin [точка] bg) да уговорим дата и час за посещение в офиса ни в Интерпред.. Предложението ни важи, както за нашите клиенти, така и за колеги оператори на биткойн автомати от други фирми.

Ако сте частно лице и използвате разсредоточени биткойн борси като https://bisq.network/ за да правите валутни арбитражи, също сте добре дошли.

Биткойн.БГ

Биткойн е като очила за нощно виждане. Помага от растояние да видите онова, което обикновените хора потънали във всекидневните си грижи виждат едва когато се сблъскат с него.

От миналата година насам, търговският баланс на България е силно отрицателен. Вносът на стоки и услуги заплащани в твърда валута (биткойни) силно надвишава износа, от който получаваме приходи в твърда валута (биткойни). В резултат на това покупките на биткойни с истински декретни пари (хартиени левове и евро) силно надвишава продажбата на биткойни срещу истински декретни пари (хартиени левове и евро) . Само въпрос на време е това да се отрази и в изкривеното огледало на валутния борд и електронните жетони по сметки в банките зад които стоят милиарди раздадени заеми с покритие от бетон и тухли, които нищо не произвеждат.

Биткойн.БГ

Днес 1-ви Май (Четвъртък) 2024 г. от 11:30 часа, нашите клиенти могат да продават на битоматите в Интерпред, София и в Хотелски Комплекс Славяни, Димитровград биткойни на по-изгоден курс от специализираните борси. Цената е с цял 1% над борсовата цена в Битстамп! Крайният срок е неопределен и ще бъде оповестен поне 2 часа предварително в тази тема.

Курсовете в реално време може да следите от следните хипервръзки:

https://coinatmradar.com/bitcoin_atm/163/bitcoin-atm-general-bytes-sofia-interpred-wtc/

https://coinatmradar.com/bitcoin_atm/63501/bitcoin-atm-general-bytes-dimitrovgrad-slaviani-hotel-complex/

---

4-ти Май 01:35...
Офертата е в сила до 11:00 часа.

Биткойн.БГ

Днес 5-ти Юли (Петък) 2024 г. от 10:30 до 22:30 часа днес, нашите клиенти могат да продават на битоматите в Интерпред, София и в Хотелски Комплекс Славяни, Димитровград биткойни на по-изгоден курс от специализираните борси. Цената е с цял 1% над борсовата цена в Битстамп.

Може да правите безрискови валутни арбитражи. По едно и също време трябва да купувате биткойни от борсите и да ги продавате на автоматите за печалба от 1%.