Ако сте потърпевши от банковия бойкот на Биткойн моля, попълнете тази форма!

Започната от Биткойн.БГ, Април 18, 2018, 07:52:14 PM

« назад - напред »

Биткойн.БГ

Тази форма е във връзка незаконните действия на банковия олигопол в България срещу фирми и хора работещи в областта на новите финансови технологии. Подробности за случилото се в края на миналата година, продължаващо и до сега, може да прочетете в следните теми:
http://forum.bitcoin.bg/index.php/topic,214.0.html
http://forum.bitcoin.bg/index.php/topic,217.0.html

Необходимо е да получим приблизителна представа за броя на засегнатите физически и юридически лица в Република България. Моля, попълнете тази форма ако сте потърпевши от банковия бойкот:


Чрез настоящото проучване Българската Биткойн Асоциация (ББА) се надява да събере информация относно случаите, при които българска банка или клон на чуждестранна банка в България са отказали да предоставят услуга на български гражданин, фирма или фондация, свързана с криптовалути. Този вид услуга включва:
-   Получаване на паричен превод от борса за търговия на криптовалути.
-   Изпращане на паричен превод към борса за търговия на криптовалути.
-   Закриване на банкова сметка на физическо или юридическо лице при подозрение или установяване на търговия с криптовалути.

Ако сте забелязали някаква неточност или нарушена функционалност в самата форма, моля уведомете фирмата, чиито услуги в областта на криптовалутите ползвате!

Bitcoin Monkey

Здравейте,

никоя банка в България ли не превежда пари към крипто борса в България или чужбина?
Как работят xchange.bg с ДСК?
Мисля че Първа Инвестиционна Банка също служи на клиентите си. Проблема май е само при някои банки като ОББ и Пощенска.

Нека направим един списък тук с "баките" в България, които не служат на клиентите си, а обслужват само инвеститорския интерес с нашите пари.


Банки от които не можете да нареждате плащане към крипто борса:
1. ОББ - Обединена Българска Банка
2. Пощенска Банка
3..........

Биткойн.БГ

Всички банки в България бойкотират Биткойн. Няма изключения. Не само се отказват преводи към Биткойн борси. Закриват се сметки. Включват се клаузи в Общите условия забраняващи на клиентите да работят с крипто-валути. Дори някои банки при откриване на набирателна сметка на новоучредена фирма искат управителят да попълни декларация, че фирмата няма да се занимава с крипто-валути.

http://forum.bitcoin.bg/index.php/topic,217.0.html
http://forum.bitcoin.bg/index.php/topic,214.0.html