Търгувайте криптовалути – вече и с DeltaStock

Започната от Биткойн.БГ, Ноември 01, 2017, 05:57:26 PM

« назад - напред »

Биткойн.БГ

Българският инвестиционен посредник Делтасток вече позволява на своите клиенти да търгуват с Биткойн. Надяваме се, че с това се слага край на оплакванията на всички онези, които досега се жалваха, че нямало регулиран посредник, който предлага такава търговия. Ето част от обявата:

ЦитатБиткойн. Блокчейн. Криптовалути. Не може да не сте чували тези думи - те завладяха Интернет и се превърнаха в една от най-популярните теми, пораждайки горещи дискусии.

Към момента настроенията са разнопосочни. Докато светът спори за легитимността на ICO-тата, Биткойн достигна нива от $6000, а пазарната му капитализация смело наближава $100 млрд.

Добрата новина е, че каквото и да мислите за криптовалутите, вече можете да заемете своята позиция и в платформата на DeltaStock. От днес можете да търгувате с нас двете най-популярни криптовалути - Bitcoin и Ether с марджин от 20% и изгодни спредове.

Хиляди трейдъри вече се възползват от високата волатилност на криптовалутите. Сега и вие можете да го направите. Не изпускайте тази възможност.

С леко намигване по-долу пускаме и страница от дневника на един Биткойн търговец.  ;D