Привет, Mery28
Добре дошла във форума!
Здравейте,през 2017 с алгоритъм x 11 изкопах монети bitcoin segwit2x постъпиха в портфейл на биткоин коре на сегвит файла wallet.dat го преместих в bitcoin knots [
Не съм наясно, какво точно сте правила! Никога не съм използвал упоменатото приложение. Нямам нищо против Luke Dashjr, но този проект ми се струва малко изоставен и е на автопилот от 2017 г. насам. Бихте ли пояснили, какво Ви е накарало да използвате bitcoinknots вместо bitcoincore?
...както се вижда на снимката отчита на коя дата какво е постъпило ,но не ги осчетоводява при пълна синхронизация...
Доколкото виждам от снимката всичко е "осчетоводено" както трябва! На 15.07.2018 г. сте превели цялата наличност по този портфейл на външен за портфейла биткойн адрес, който Вие трябва да знаете?
въпроса е ,че блокчейна има ограничение до 1mb има ли начин чрез тестнет 5 или друго да се осчетоводят или за бъдеще има ли шанс да се увеличи размера на блока?
Зададените от Вас въпроси нямат отношение към начина на "осчетоводяване" в приложението bitcoinknots. SegWit формата на биткойн адресите малко увеличи ограничението за размера на един блок в блокверигата. Testnet e само улеснение за разработчиците да си пробват разработките преди да ги пуснат в Mainnet. Няма нужда от вдигане на ограничението в размера за един блок. Няма нито техническа, нито икономическа необходимост.