Credissimo предлага плащане на вноска по кредити с Биткойн

Започната от Биткойн.БГ, Май 04, 2017, 12:03:09 PM

« назад - напред »

Биткойн.БГ

Една от най-големите фирми на пазара за бързи кредити у нас, Кредисимо, вече приема плащане на вноски с Биткойн. Разбира се, това е много добра оценка за самата фирма, че следи развитието на високите технологии в областта на финансите и се стреми да не изостава. Оценявам този ход обаче, повече като успешна маркетингова стратегия и реклама отколкото с практическа насоченост. Причината е, че хората които са могли да си позволят да отделят пари за покупка на биткойни нямат нужда от кредити по принцип.

Нека още веднъж да напомня, че не трябва да купувате биткойни с краткосрочни пари, а още по-малко пък с пари взети назаем! Златното правило е да държите в биткойни не повече от 10% от спестяванията си. Ако нямате никакви спестявания значи биткойн не е за вас!

---

Credissimo предлага плащане на вноска по кредити с Биткойн

Лидерът в иновациите на пазара за онлайн кредити в България, Кредисимо, отново залага на модерни практики, които инкорпорира в бизнес модела си, с цел по-бързо и по-ефективно обслужване на клиенти. В средата на април, компанията представи последното си нововъведение - приемането на Биткойн /Bitcoin/ валута като допълнително разплащателно средство.

http://www.dnes.bg/pr/2017/05/01/credissimo-predlaga-plashtane-na-vnoska-po-krediti-s-bitkoin.339517