На вниманието на новорегистрираните потребители на форума

Започната от Биткойн.БГ, Юни 11, 2016, 03:59:26 PM

« назад - напред »

Биткойн.БГ

Всеки новорегистрирал се потребител на форума на "Биткойн България" получава статут на "Начинаещ Биткойнер". Може да преглежда всички раздели и да пише по всички теми. Единственото ограничение е, че няма право да отваря нови теми. Когато направи 5 дописки/публикации по вече съществуващи теми придобива статут на "Младши Биткойнер", което му дава права да отваря нови теми в съществуващите раздели и под-раздели на форума. Изключение е само раздел "Общ Раздел" -> под-раздел "Важни Обяви", където нови теми могат да се отварят само от администраторите на форума. Некачествени дописки/публикации от новорегистрирани потребители, чиято единствена цел е бързо да се достигне числото 5 за промяна на статута, ще бъдат изтривани без допълнителни обяснения.

Ако новорегистриран потребител нарочно се е регистрирал за да обърне внимание върху някоя значима тема, нека да ми изпрати лично съобщение посредством системата за лични съобщения на форума. За мен ще бъде удоволствие да отворя нова тема в някой от разделите, където новорегистрирания потребител ще може да списва докато придобие статут на "Младши Биткойнер" и съответно право да открива нови теми.

Желая успех на всички Биткойнери!

Биткойн.БГ

Всеки форум страда от автоматизирани регистрации, чието единствено предназначение е да вписват хипервръзки с рекламна цел. Това е тъй нареченият форумен спам. В нашият форум има няколко предпазни механизма и затова регистрацията на нови членове е по-усложнена.

След като се регистрирате ще трябва да изчакате одобрение от администратора. Ако администраторът се е запилял някъде по света или у нас ще трябва да сте малко по-търпеливи. Обикновено до ден-два получавате съобщение по електронната поща. Там има хипервръзка, върху която трябва да щракнете. Така доказвате, че електронната пощенска кутия, с която сте се регистрирали е ваша. Възможно е съобщението изпратено от форума да попадне в папка спам на вашата пощенска кутия, затова ако до 2-3 дена не сте получили въпросното съобщение проверете и там. В течение на една седмица се изпращат няколко напомнителни съобщения на новорегистрираните членове. Ако до една седмица потребителят не е задействал сметката си се приема, че регистрацията е била с цел спам и сметката се заличава.