Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
А за това готови ли сте?  :)
https://www.youtube.com/shorts/nmHzvQr3kYE
2
Днес 25-ти Август (Петък) 2023 г. от 12:30 часа, нашите клиенти могат да продават на битоматите в Интерпред, София и в Хотелски Комплекс Славяни, Димитровград биткойни с 0,5% над борсовата цена в Кракен! Крайният срок е неопределен и ще бъде оповестен поне 6 часа предварително в тази тема.

Курсовете в реално време може да следите от следните хипервръзки:

https://coinatmradar.com/bitcoin_atm/163/bitcoin-atm-general-bytes-sofia-interpred-wtc/

https://coinatmradar.com/bitcoin_atm/63501/bitcoin-atm-general-bytes-dimitrovgrad-slaviani-hotel-complex/

---

7-ми Септември 19:35...
Нашата оферта бе в сила почти 2 седмици.
Определяме краен срок утре 8-ми Септеври до 11:00 часа.
3
Затъваме все повече в административно-правното блато на финансови и данъчни закони. Губим време и пари. Пълним джобовете на адвокати, като за световно в ускорени темпове и краят му се не вижда. За нас става прекалено скъпо да пазим българските граждани от собственото им правителство.

Цитат
Народе ? ? ? ?

Вашите права и свободи са преди всичко ваша грижа. Внимавайте, за кого гласувате и на какви хора позволявате да правят законите и да ги прилагат, защото ще ви вземат дяволите!

4
Основните играчи и властелини на финансовата Вселена не издържаха. Направиха си собствена Биткойн борса. Това, разбира се, не е за доброто на Биткойн. Това е за да се контролира цената. Но този опит за контрол може за кратко да удвои цената.

Всеки професионалист във финансите знае за какво става въпрос, когато се спомене име като Блекрок. Смятат да пускат Биткойн ETF. Превеждаме на достъпен език.... "Досега държахме цената на Биткойн ниска чрез голи къси позиции, но дори и за нас рискът е вече прекалено голям. Имаме нужда и другите членове на световния банков олигопол също да поемат своята отговорност и съответен риск за да пазим статуквото!"

---

Bitcoin Surges After New Cryptocurrency Exchange Backed By Citadel, Fidelity And Schwab Starts Operations

EDX Markets, a newcomer to the cryptocurrency exchange landscape, has made a notable entry with backing from some of Wall Street's biggest institutions including Citadel Securities, Fidelity Investments, and Charles Schwab. The company recently unveiled the launch of its digital asset market on June 20, marking its official entry into the industry, Cointelegraph reported.

https://www.zerohedge.com/crypto/bitcoin-surges-after-new-cryptocurrency-exchange-backed-citadel-fidelity-and-schwab-starts
5
Налага се от утре: 03//05/2023 да увеличим еднократната такса при покупко-продажба от 5 на 10 лева.

Запазването на място и включването на даден превод в блокверигата за вечни времена е състезание! Ако правите Биткойн превод в основната мрежа с равностойност от 20 или 100 лева, вие се състезавате с фондове и корпорации, които правят преводи равностойни на милиони долари и евро.

За микро преводи от 10, 20 или дори 50 лева използвайте биткойн портфейли с достъп до Светкавичната мрежа.
6
Политика и Общество / BITCOIN VS CBDC ("..после се борят срещу теб..")
« Последна публикация от AlximikA - Април 12, 2023, 02:56:23 am »
Свободата, Санчо, е на върха на копието!


Поставям това видео защото е рядкост да се намери толкова много филтрирана информация, добре компресирана и подредена постепенно така ,че да се разтвори сама в съзнанието на зрителя ,разкривайки му възможността сам да достигне до изводи, които ако му бъдат казани фактологично биха били приети с ирония , недоверие а понякога и с присмех поради своята "прекалена" конспиративност! Когато обаче фактите говорят как за 5 години над 70% от държавите на планетата ускорено въвеждат дигиталните цифрови НЕ налични пари на централните банки, дирижирани от Давос и координирани от Базел. Смисълът на думата "конспирация" някак сам се променя и то по доста заплашителен начин. Рязко осъзнаване ,че основната функция на политиците и на медиите фактически е диверсия, жонглираща с вашето внимание толкова виртуозно, че да не забележите годината на календара.... а тя е 1984!

Поздравявам всички съфорумци с това пророческо парче на.. най-добрият!
7
Пазари и Валутни Курсове / Re: Bitcoin (Casascius physical bitcoins) покупко-продажба
« Последна публикация от BitcoinBG - Април 02, 2023, 07:49:27 pm »
Здравейте

Отварям темата за Casascius физически биткоин монети, тъй като бих желал да закупя няколко бройки, с различни номинали - незаредени. Може да бъдат и на други производители до 2018 година.

Привет, BTC2017. Добре дошли във форума!

Първите серии физически биткойн монети на Казейшъс се доставяха със залепена холограмна лепенка и едва след като получателят потвърди, че ги е получил по пощата те бяха зареждани с биткойни от Казейшъс. В последствие той премина на множествени подписи, където се използваше множествен подпис заложен първоначално от самия получател. Така никой друг освен първоначалният купувач не можеше да ги похарчи чрез превод в блокверигата.

https://en.bitcoin.it/wiki/Bitcoin_Address_Utility
https://github.com/casascius/Bitcoin-Address-Utility

Може би трябва да уточните дали под незаредени разбирате неразпечатани и незаредени или разпечатани и изхарчени?

https://bcmint.com/blogs/news/history-of-physical-bitcoin

Препоръчваме да не слагате чувствителни лични данни, като номера на телефони, Затова си позволих да редактирам списания от Вас телефон. Моля, използвайте системата за лични съобения във форума ако се налага да разменяте лични данни с останалите ползватели на форума.
8
Поставихме Биткойн автомат в Хотелски Комплекс Славяни, Димитровград. Работното време е от 8 часа сутринта до 22 часа. Може да наблюдавате подробности за работата на автомата и прилаганите курсове при покупки и продажби от тази хипервръзка:

https://coinatmradar.com/bitcoin_atm/63501/bitcoin-atm-general-bytes-dimitrovgrad-slaviani-hotel-complex/

Ако имате въпроси, забележки или някакви други отзиви за работата на този Биткойн автомат, ще се радваме ако ги споделите в тази тема.
9
Важни Обяви / Re: Работен режим и достъп до битомата в Интерпред!
« Последна публикация от BitcoinBG - Януари 20, 2023, 03:26:20 pm »
Уважаеми клиенти,

Утре 21-ви Януари 2023 г. /Събота/ от 12:00 часа до 14:00 часа ще има профилактика на битомата в сградата на Интерпред и машината няма да работи.

Извиняваме се за евентуалните неудобства!
10
Получихме обаждане по телефона от недоволен клиент, че наш служител през ден се обажда на телефона на клиента за да уговаря покупката или продажбата на биткойни. Това е измама! Наши служители НИКОГА не се обаждат по телефони на клиенти и НИКОГА не изпращат съобщения по електронна или обикновена поща за да уговарят клиенти да купуват, да продават или по някакъв друг начин да уговарят "инвестиции"  в биткойни. Ако получавате такива обаждания или съобщения от името на нашето дружество "Биткойн България" ЕООД, задължително подайте жалба в полицията.

ЗАПОМНЕТЕ: Биткойн не е създаден да ви направи богати. Биткойн е създаден да ви направи свободни!
Страници: [1] 2 3 ... 10