Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Dr. Chaos

Страници: [1] 2 3 4
1
 
Съмнението започна да си прокрадва път през обществото. Лични наблюдения! Повечето от тях не правят разлика между пари и пари, като чели им липсва образувание по темата.
П.п
Какво стана с "Другият възможен свят...

Никво съмнение не виждам аз у хората, даже обратното.

Никога не трябва да се забравя, че Биткойн е нов клас актив. В много отношения е нещо съвсем ново! Биткойн строго наказва тези, които са в Биткойн само за парите и щедро възнаграждава тези, които са в Биткойн по идеологически съображения!
Така е на мен Биткойн ми осмисли всичките дни на протест през 2013. Но признавам, че съм и за парите, не мога да отрека, че да имаш е по-приятно от да нямаш.

Всеки път изживяването е интересно, хем съм си сложил сценарий за акумулация между 3 и 5, хем като дойде на 4 ми е малко напрегнато  ;D Същото и на пика, от години знам, че ще взриви спрямо хартишките, и като стана пак ми беше странно изживяване. Обаче като беше на параболата определено по- притеснен бях от колкото сега.

Инак колкото и да е банално сравнението с 14' като повторение ми изглежда, само дет сега сме добавили още една 0(или извадили всъшност)  :P

2
Код "MESH" -40% за черни петък празника на консуматорът.

3
Този човек миналия месец сподели своя експеримент, доста OpSEC го раздава  ;D

https://twitter.com/Coinsurenz/status/1052022462790033408

4
Имаш ли "discount code" след като вече са ти дошли, искам и аз да поръчам, за да тестваме.

5
Добре, този експеримент определено си заслужава.

Всеки от нас трябва да има устройството и трябва да го свържем със сателина на блокстрийм ? Ще чета.

6
Баш. Les Debroulliards alez !

7
Не е с голям обем дъмпа, действително. Обаче веригата е бавна в момента. От бая време пуснах трансакция и още нямам едно потвърждение.

8
Други Криптовалути / Re: MimbleWible
« -: Ноември 12, 2018, 10:47:52 pm »
Да. Грин са решили да стартират нова мрежа наместо да се пробват, като странична верига да го работят.

https://github.com/mimblewimble/grin

На мен ми е интересно какво мислите за емисионния им модел: https://github.com/mimblewimble/docs/wiki/Monetary-Policy

9
Други Криптовалути / Re: MimbleWible
« -: Ноември 10, 2018, 04:50:07 pm »
Явно няма голям интерес и все пак ако някой погледне, да сподели мение за монетарната им структура.

Технически ми се струва доста елегантен проект. Като монетарно предложение (експеримент) също ми се струва много интересно.


10
И ти не си ме разбрал. Няма такова (независимо) животно. Има много обаче, които си мислят, че са на върха на хранителната верига и се възползват безнаказно от труда на хиляди други, както и от природни богатства, които смятат за ничии. Всичко е свързано.
Не е хубаво човек да си слага всичките яйца в една кошница. Историята е пълна с неосъществени обещания за светло бъдеще. Биткойн е важен, но не е ключ към рая. 
Ключ към рая е за мен.
Че всичко е свързано, свързано е. В телата ни, в природата на планета ни, в космическите обекти. Независим, не означава да съм сам за себе си - тва е рак. Независим означава да не си принуден и да не принуждаваш. Да помогаш, без да се налагаш, да съхраняваш, споделяш и възвишаваш.
Яйцата в една кошница и си ги пазиш. Не съм голям фен на многокошничеството. Не че нямам алтове и не ползвам алтове, но целта е повече сатошита на края на деня.

А когато някой ти допре нож до гърлото и те накара да си дадеш тайния ключ, какво правим?
Тва ти казвам, за тва тренирам, ако случайно некой реши да се пробва с нож до гърлото ми, да си знае че нема му е лесно.
Сериозно? Кога спряха да произвеждат, продават и използват оръжия, че съм изпуснала? 
Оръжия не са спрели да произвеждат, ма поне за финансовите оръжия имаме отбранителен код.

11
Други Криптовалути / MimbleWible
« -: Ноември 09, 2018, 07:40:10 pm »
Попаднах на нещо много интересно. Отдавна не бях виждал толкова интересен проект.

Определено си заслужава да се следи развитието на тази мрежа.

Вижте тук (на английски е): https://grin-tech.org

12
Не си ме разбрала. Не желая да има драма, но когато засягаш интересите на монополите нещата в един момент силно се изострят. В историята на цивилизацията ни има достатъчно примери.

Хубавото сега е че това което се случва е тиха революция без насилие. Но отнемането на паричния монопол съответно и на икономическия диктат не е лесен залък. А целата стара система бачка на насилие и принуда, за разлика от Биткойн където всичко е доброволно и отворено. Та, в този смисъл го написах това по-горе.

Независим е този на когото всичко от него зависи  8)

13
Ей, трябва да седя повече във форума.

Не знам дали сте чели Chas Holloway - Open Source Government.
(Голям съм шемет, пак съм го затрил PDF-a. Ще се опитам да го намеря за да ви го дам.)

Като цяло тази книга, заедно с https://breakingsmart.com и "The sovereign individual" ги смятам за философските бази на това, което се гради в момента.

Защото за нова класа има нужда от начални, принципни точки. Такива каквито предния децентрализационен процес е имало в лицето на Русо, Монтескьо, Лок, Джеферсън, Адамс и всички останали. Техническия капацитет за създаване не е достатъчен, нужна си е базова философия, морал и пр.

Ще е забавно, да видим дали този път ще минем без кръв, за което се силно надявам. Но имайки предвид механизмите с които работи стария ни елит - принуда чрез насилие, не знам дали ще успеем, но ще се опитаме. Пък ако ни предизвикат, аз тренирам здраво 8)

14
Сега като гледах клипчето пак ми стана смешно. Да са живи и здрави, тва беше една от най-добрите ми сделки миналата година.

Джихан е пълен със собствения си койн и трябва да направи изход от измамата, явно с IPO се опитва. Също така има развит култ около централизираната им монета, феневоте й малко ми приличат на хората вярващи, че земята е плоска. Некакви конспирации развиват, некакви глупости, а целата работа е че Джихан и компания просто искат да направят дистрибуция върху главите им, за да могат да си намалят загубите.

Чисто от търговска гледна точка, като нищо да пробват да го изпънат пак до .15/.18, особено като пак задръстят mempool-а и започнат старите песни "биткойн не работи" и тн.

Даже ще я направя тази сделка, то освен "pump and dump" в битмейн кеш друго няма. Ще рискувам .01 за .09

15
Ето тук можете да прочетете за Битмейн и балансите им (на английски е): https://blog.bitmex.com/unboxing-bitmain/
На две части е анализът, обективен е.

Иначе за SegWit, най-лесно е просто да си гледате адресите, ако започват с 1 не са SegWit, ако започват с 3 са SegWit.

Ето и малко хумор по сагата Битмейн Кеш и опита за преврат: https://www.youtube.com/watch?v=01CegebttEU&frags=pl%2Cwn

Страници: [1] 2 3 4