Здравейте,
според мен Джейми Дявола си знае работата, а именно да преиграва и да се прави на клоун. Той много добре знае какво е Биткойн и от кого е създаден и със сигурност е много по усведомен за бъдещето от колкото всички нас.
Не че не се радвам за постояното покачване на цената на Биткойн, но колкото по бързо скача толкова повече ме плаши и ме кара да търся нова информация. И това което се оказа е че, от 2016 по това време до 2017 днешно време...потреблението и използването на Биткойн не е нараснало кой знае колко, но самата цена на Биткойн се е покачила около 10 пъти от тогава насам. Което ме кара да мисля че цената на Биткойн не се определя от supply and demand а от новини.
Напоследък започнаха да публикуват доста остроумни видео клипове в Youtube, ето затова искам да предложа един от тях на ваше осмотрение и обсъждане. За съжаление видеото е на английски, ако някой има времето да го преведе ще е добре за всички. Видеото обсъжда историята на долара, златото и Биткойн. Продължителноста на видео не е голяма, всичко е обобщено като в уеб семинар.
Моля който има собствена гледна точка и друга информация, да коментира, връзката на Биткойн с NSA, разработки от 1996г., Neal Koblitz да коментира.
Линк към видеото :
https://www.youtube.com/watch?v=iz7_6JsHJt4П.С. Не гледайте на видеото като сравнение между Злато и Биткойн, а като факти в историята на парите и появата на Биткойн в последната фаза.