За първи път, според мен, пускаш тема в която не виждам смисъл? Какво значение има каква е цената на фитните пари ? Поскъпването и поевтиняването на принтираните хартийки към биткойн не променя факта ,че биткойните са безценни!
За нас е важно не каква е цената а каква част от икономиката мигрира към Биткойн! Колкото по голяма е миграцията, толкова по близо е финансовиат елит до фалита. Колкото по голям е натиска на държавата, толкова по голяма ще е миграцията.
За нас също така е важно какви крайни мерки ще вземе финансовият елит срещу нас, ГДБОП... ЦРУ... ГРУ... МУСАТ... война... спиране на Интернет.... спиране на ток... и тн.
Няма нищо по хубаво от точка 2 според мен, за мен лично

Шанса да имаш втори шанс, рядко ти се дава свише. (дай боже долара да поскъпне толкова ,че с 1000$ да си купя 1BTC.... "а дано ама на дали" се пее в една песничка)
В момента играта е на нерви, всички чакат да купят... тренда ще се обърне тогава когато алчността вземе превес пред страха. Колкото по-голяма е миграцията на бизнеса към Биткойн икономиката толкова по малък ще е страха!
"намразят Биткойн"

Това звучи като да намразят химикалката и во веки веков да ползват перо и мастилница... Е и ? ще накарат ли децата си да използват перо и мастилница... ?
И за да разведря малко сдуханата тема, поздравявам всички читатели и малкото писатели във форума с това парче:
https://www.youtube.com/watch?v=UG7zLhEWanc-----------------
Статията що годе я разчетох с преводача но тя не казва нищо ново за мен.
По думите на мой приятел, чиито въпрос веднъж зададох тук и бях предупреден от него ,че отговор на този въпрос няма да получа(и не получих!): "Те се стремят да начертаят класическата Уолстрийт графика върху Биткойн за да докажат ,че и той е подвластен на системата/им е подвластен. Целта им естествено е да купят колкото се може повече, колкото се може по евтино."