Честно казано, идеите при мен са вид диагноза

Но като се замисля е по притеснително ако човек няма идеи!
Дълбоко се лъжете ,че "всяко чудо е за 3 дни"!
Всяка една от споделените с вас идеи търпи своето развитие

Умишлено не съм възстановил темата с банката за да не запушвам форума... Но като стана на въпрос и понеже идеите узряват с времето, имам един въпрос свързан не с банката а с базовиат доход: Към момента БТЦ е нефункционален за мокроразплащания... ужасно бавен и трагично скъп! Как този проблем ще бъде решен според вас? Аз мисля ,че е удачно да се създаде свързана верига която функционира със стойността на биткойн... поставяйки го в борд. А токените които ще емитира веригата да функционират с вградена отрицателна лихва от инфлация която да компенсира дефлационните отклонения на БТЦ!В тази валута микропреводите трябва да са бързи и безплатни! Тази валута може да емитира базов доход от вградената инфлация! Та по въпроса... кое осигурява сигурността на преводите в една свързана верига с веригата на биткойн ?
По новата тема... борсата:
По различното което ще предложим са битоматите... ха сега де

Нуждата да я листнем е като нуждата от пари за да реализираме проекта... отделно ,че акционерите на една такава борса реално ще са реализирали своите светли пари от системата на Биткойн!Е да.. няма да са инвестирали във фонд!