Автор Тема: Предстои покана към потенциални инвеститори.  (Прочетена 4170 пъти)

BitcoinBG

  • Администратор
  • Заслужил Биткойнер
  • *****
  • Публикации: 670
    • Профил
Биткойн България ще има напълно готов и работещ Биткойн автомат /Битомат/ в гр. София до края на месец Май. Това е лакмусов тест в много отношения. Доколко е успешен, ще преценим в следващите два-три месеца.

При успех ще предложим на заинтересованите лица и организации възможност за участие в нашите проекти чрез съвместно финансиране на покупка на 10 или повече машини от един или няколко производители. Правната форма на сътрудничество може да е най-разнообразна - от акционерно участие в АД до франчайзинг за отделните машини. Сътрудничеството с потенциални партньори може да е в няколко направления:

- съвместно финансиране на покупката на едро;
- предоставяне на места за битоматите в една или повече вериги от търговски обекти с присъствие в моловете в София и по-големите градове;
- листване на Биткойн България на БФБ ако инвестиционният интерес от по-малки инвеститори е толкова голям, че се налага създаване на АД;
- организиране на рекламни събития и разпространение на рекламни материали.

Приканваме заинтересованите лица и организации да заявят своя инвеститорски интерес дори на този ранен етап, защото те могат да имат идеи за сътрудничество, за които още не сме се сетили.

Ще бъде натоварено лято.  :)