Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - BitcoinBG

Страници: [1] 2 3 ... 29
1
Днес до 18:00 часа битомата ще купува биткойни с 3% над борсовия курс /Кракен/.

Необходими условия за безрисков арбитраж:

- Трябва да имате малък оборотен капитал, както в левове така и в биткойни за да купувате и продавате на две места едновременно.
- Трябва да сте двама за да може единият от вас да бъде физически пред битомата.
- Трябва да сте добре запознати с биткойн портфейла, който използвате за да ни преведете точната сума биткойни, които ни продавате и за да направите превода в рамките на определеното време на офертата.

Икономически смисъл:

- Ако купите биткойни от пазара в България или в чужбина с надбавка от 1,5% над пазара ви остават 1,5% печалба. Горната граница за еднократна покупко-продажба е определена на 3000 лева или равностойност в евро, което означава 45 лева печалба за вас само от една операция.
- Икономическият смисъл за нас е, че изнасяме инкасовата дейност извън фирмата. Вместо да плащаме тези проценти на инкасо фирми и на кеш центрове за обработка на банкнотите, ние предпочитаме тези пари да отиват при нашите клиенти, които на практика ще извършват инкасо услугите за нас!


2
Политика / Re: Welcome to the United Sanctions of America!
« -: Август 13, 2018, 08:46:42 am »
Страшна перспектива чертаеш.

Според мен самият опит за свикване на върха без Америка ще предизвика небивали катаклизми, отделно ,че Израел и Англия едва ли биха присъствали на подобна среща... а след тях и много други.

С какво Тръмп пречи на дълбоката държава ,че да се повтори сценарият Кенеди ?
--------------

Имплозия на петродолара означава ли експанзия на Биткойн ?

Само събирам 2 и 2.

Е, ти пък къде сложи Израел сред великите държави?

Англия не я броя за самостоятелна държава. Тя нищо не представлява без Америка. Англо-американците имат един и същ икономически елит. Това е едно цяло. Смея дори да твърдя, че зад Брекзит стоят американските спецслужби.

Ако се вземат държавите от Г-20 и се извадят Америка и американските сателити се вижда, че всички имат едни и същи проблеми с американските санкции.

Имплозията на петродолара означава експлозия на всичко останало, чиято цена се измерва в долари!

 

3
Политика / Welcome to the United Sanctions of America!
« -: Август 11, 2018, 01:22:26 pm »
Крайно време е великите сили да организират и проведат среща на върха без Америка за да решат, какво да правят с Америка!

Става все по-очевидно, че Президентът Тръмп не може да овладее положението. Не може да се пребори със сенчестата държава, която губи своята власт и може да бъде сполетян от участта на Президента Кенеди. А тогава ще настане небивал хаос. Ще има невероятна имплозия на петродолара, който е основата на съществуващата световна финансова система.

По-опасното е, че огромният арсенал на САЩ от ОМП ще стане лесна плячка за терористи или военни формирования извън контрола на централната власт във Вашингтон. Светът не може повече да си затваря очите за този все по-вероятен сценарий. Съгласуваната цензура от Американските Интернет гиганти спрямо Алекс Джоунс и неговото издание infowars.com разсея всички съмнения, какво се случва там! Изстрадана през вековете истина е, че първата жертва на всяка война е свободата на словото.

4
Курса, на който ще може да продавате биткойни и да купувате банкноти от битомата през следващите 2 дни до Понеделник ще е 1% над пазара!

5
Това означава ли ,че урокът за това как да подпишем текст с нашият частен ключ ще е безплатен ? (в екстремна ситуация)

п.п
липсва такава информация на Български език

За някои портфейли мога да помогна, но за други не съм сигурен тъй като никога не съм ги ползвал. Ако заестят случаите на неточни преводи или закъснели преводи при продажба на биткойни по всяка вероятност ще въведем такса, когато се налага преминаване през такава процедура.

Ако някой от читателите на този форум прояви желание може да направи постъпково ръководство на български за портфейла, който той ползва. Това ръководство може да е със снимки на различните екрани по време на тези стъпки или  направо чрез клипче от типа на видео в ютюб. Ще получи личен код за отстъпка при операции на битомата за определена сума и определен период!

6
Новият двупосочен битомат в Интерпред вече е в работен режим. В тази тема можете да напишете вашите впечатления и да направите препоръки. Настройките на битомата към настоящия момент са:

- Комисионната при покупка на биткойни е 10%.
- Комисионна при продажба няма. Купуваме вашите биткойни на борсов курс без никакви комисионни!
- Битомата при покупка приема левове и евро. При продажба изплаща продадените биткойни в левове.
- Левови купюри, с които работи са 20, 50 и 100 лева. Евро купюри, с които работи са 20, 50, 100 и 200 евро.
- Горната граница за еднократна покупко-продажба е 3000 лева или равностойност в евро.

Винаги пазете разпечатката за покупко-продажбата докато операцията не бъде окончателно разплатена, а след това я поверете на вашия счетоводител ако водите счетоводство за този вид операции! При възникване на спор с оператора трябва да сте в състояние да докажете, че притежавате тайния ключ на адреса, на който се превеждат биткойните когато купувате биткойни или тайният ключ на адреса/адресите, от които превеждате биткойните когато продавате. Това става само и единствено, когато подпишете произволен текст с тайния ключ на съответния биткойн адрес. Тази функционалност я има във всеки биткойн портфейл!

Преки изводи от горните препоръки:

А. Не трябва да продавате биткойни чрез преводи пряко от сметката ви в някоя биткойн борса или от портфейла на непознато трето лице.
1. Борсите обикновено при теглене приспадат таксите от наредената сума. По този начин сумата, която превеждате на адреса посочен от битомата ще е намалена с тази такса. При неточна сума битомата няма да изплати договорената сума и ще трябва да се свържете с нас по телефона. А това предполага преминаване през гореописаната процедура на подписване на произволен текст с тайния ключ представляващ на практика цифров подпис.
2. Борсите също така могат да забавят наредения от вас превод понякога с часове. При закъснял превод на продадените биткойни също няма да получите автоматично изплащане от битомата. Трябва отново да се свържете с нас по телефона и да преминете през гореописаната процедура.

Б. Не трябва да купувате биткойни и да ги нареждате направо от битомата по чужд биткойн адрес. Вероятността да сте жертва на измама е много голяма. Трябва винаги да посочвате биткойн адрес във вашия собствен биткойн портфейл. Веднъж, когато получите биткойните във вашия портфейл (отнема 10-ина минути) може да ги нареждате, където желаете.

Ако не спазвате тези препоръки може да възникнат положения, при които да изгубите всички купени или продадени биткойни при покупко-продажбата от битомата. Общо взето аматьорските времена при Биткойн приключиха. Сега всеки потребител на Биткойн трябва да притежава биткойн портфейл и да е в състояние да ползва основните му функции! Ако ви е прекалено сложно да използвате биткойн портфейл приемете, че на този етап Биткойн не е за вас!

7
Преди това 90% от хората бяха на мнение че това е логична следваща стъпка.

Моите впечатления са тъкмо обратните. 90% от хората смятат, че Биткойн Кеш не е нищо повече от корпоративен Биткойн на Битмейн. Това обективно е отразено в цената. Биткойн Кеш е 10% от цената на Биткойн! По мои наблюдения феновете на алтернативните биткойни са хора продали биткойните си твърде рано и на много ниски цени. Нежеланието им да си признаят грешката ги е докарало до отчаяната стъпка да се метнат в някой от алтернативните биткойни носещи думата Биткойн, като част от заглавието си.

Съвсем естествено е да се трият мнения за алтернативни крипто-валути в темите за Биткойн. Аз например, когато вляза в някоя тема свързана с Биткойн не желая да си губя времето да чета за алтернативните биткойни, защото не са ми интересни. Ако искам да чета нещо за Биткойн Кеш ще вляза във форум специализиран за Биткойн Кеш. Трябва да се уважават читателите на даден форум и да не им се губи времето с всевъзможен спам.

8
Биткойн Кафене / Re: decentralization of hardware
« -: Август 02, 2018, 08:27:00 am »
Съществува ли вече система, която децентрализира хардуера ?

Железарията няма как да се разсредоточи. Материалното затова е материално, защото заема точно определено местоположение в пространствено-времевия континуум. Може би имаш предвид разсредоточаване на файлове, като различни части от файла се намират едновременно на различни магнитни носители в различни географски зони? Това го има много отдавна в най-различни варианти и не е никаква новост.

9
От днес /Вторник - 03.06.2018/ и през седващите 4 дни до края на седмицата /Петък - 06.06.2018/ включително увеличаваме минималната надценка, на която продаваме левове срещу биткойни от 0,5% на 1% над официалната борсова цена!

10
Възможно ли е usdt да поскъпва спрямо usd поради споменатото от теб стратегическо предимство ?

Това е пазар. Възможно е както поскъпване така и поевтиняване.

Не разбирам логиката. Какво като е наводнена мина, защо това да се отразява на цената ?

Отпадне ли миньорски пул намаля съвкупната изчислителна мощ на мрежата. Увеличава се времето, за което се решава блок. Намаля се количеството новоемитирани биткойни за единица време и съотетно предлагането на биткойни на пазара.

11
Дали усдт не е новиат балон, преди да влезем изцяло в Биткойн ?

Доларовият тетер не е нищо друго освен облигация на борсата Битфинекс, чиято лицева стойност е деноминирана в долари. Няма как доларовият тетер да е балон ако борсата е в добро финансово здраве и изпълнява своите задължения записани в проспекта на облигационната емисия.

Междувременно подскокът с 500лева за последния половин час е заради появил се слух, че голямо наводнение в провинция Сичуан в Китай е помело мината на голям миньорски пул.

12
Условията за продажба на БТЦ при вас актуални ли са все още?

Да, описани са в първата дописка откриваща темата. Ако имате по-общи въпроси,които могат да са от полза и за останалите читатели, задавайте ги тук в темата. Ако имате личен въпрос към мен или въпросът е личен за вас използвайте системата за лични съобщения на форума!

14
Много хора смятат, че притежават биткойни. Истината излиза наяве едва, когато решат да ги продават!  :)

15
Влязох само за да поздравя и аз инициативата! Невероятна новина, чак не мога да повярвам, може ли да отскоча до офиса да ви стисна ръката за смелостта?

Може, разбира се. Само трябва да кажете, в какво точно виждате тази наша смелост?

Страници: [1] 2 3 ... 29