Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - AlximikA

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 21
31
Не виждам как бихме могли да калкулираме социалните блага на българските граждани преди 89-та за да можем реално да изчислим БВП и с какъв процент сме обеднели и задлъжнели за 30 години.

Пак ще изместя малко темата:
Боинг... ще фалира ли или всичко това е постановка ?

32
Ако го мерим в проценти от брутният вътрешен продукт на страната, как би изглеждало в цифри ?

34
Въпреки,че съм решил да намаля интензитета си във форума, сега се чувствам провокиран. Твърдиш ,че известно време Те ще имат какво да продават и с това ще парират цената за златото?

35
Имаме ли решение на текущият ни проблем с дълговата спирала ?
На босия цървулите ли ще вземем за да върнем дължимото.
Пропагандата твърди ,че България е в добро икономическо здраве. МВФ мисля последно каза ,че ръста продължава. НО... като се огледам нищо не изглежда така както звучи!

По чии данни са тези 10.8 милиарда долара ?

36
Това е един въпрос който създава дебати и спорове в пространството.
Имаме ли отговор.

37
От медиите и публикациите по темата останах с впечатление ,че банката частично абдикира. Пак според медиите откраднатите пари не са откраднати от банката а са откраднати от клиентите... Моята логика ли куца ? Аз си оставям парите в банка, някой краде парите ми от банката а банката казва ,че парите не са откраднати от банката а са откраднати от мен.  ???

38
Не ,че съм се вдълбавал в темата, но се оказа ,че имало едни хора чийто сметки били източени от касиерка или шефка на клон. Същите тези хора нямали достъп до парите си защото имало до-съдебно производство защото парите ИМ били откраднати от служител на банката... ?!?!?!?!?

Оставам с впечатление ,че банките сами ни тласкат към Биткойн...

39
Оказа се ,че една от моите дейности е пряко засегната в закона...
Вече съм нещатен сътрудник по закон...

Ето малко извадки из моят план: :)
"Целта на настоящия план за въвеждащо и продължаващо обучение е осигуряване и гарантиране квалификацията на агентите/служителите на дружеството във връзка с действащото местно и Европейско законодателство в областта на прането на пари. Чрез обученията се дава възможност на агентите/служителите непрекъснато да развиват шпионските способностите и доносническите умения в зависимост от личните си нужди и в съответствие с квалификационното ниво, изисквано от съответната длъжност.  Дружеството планира средства в бюджета за краткосрочно, средносрочно и дългосрочно обучение на служителите. Дружеството планира въвеждащо, текущо и продължаващо обучение както за настоящите, така и за бъдещите си агенти/служители. Дружеството се счита за нещатен сътрудник по закон. Специално място и финансиране в допълнение на задължителните разпоредби ще отделим на следните дисциплини: хвърляне на боб, наблюдение на кристална топка , гадаене на кафе и гледане на карти Таро."
"
11) Посещение на семинар за мерките за контрол и предотвратяване изпирането на пари и финансиране на тероризма със следната примерна тематика:
Теми:
...
Извличане на информация чрез мъчения;
...
"

Положението изобщо не е розово... НО леля Пенка ще приема плащания с биткойни ако ще не ДАНС ами ГРУ и CIA да и седят на глават заедно!

40
Проблема все още е на дневен ред! "леля Пенка" пак ще седи срещу клиента с парите и пак ще трябва да се измисли/направи начин тя да приема плащания с биткони. Сега няма да е хранителни стоки, все тая!  Купуването на хардуер за 600€ и последващото му интегриране със счетоводната ми програма е неприемливо, прекалено скъпо и прекалено времеемко е.


______________
Сега Русия като се изключи за 24 часа, какво ще се случи с Биткойн ?

41
Общ Раздел / Re: Битомат под наем ?
« -: Февруари 12, 2019, 08:11:01 pm »
С отдаване на място ще съм само наблюдател... Аз не искам да съм наблюдател! Искам максимално евтино и максимално безрисково да се мушна между левовете и битконите :) Места за битомати под път и над път, наема за една "кафе машина" на летището едва ли е повече от 200-300лв. на месец.

42
Общ Раздел / Re: Битомат под наем ?
« -: Февруари 10, 2019, 01:48:41 pm »
Обмислям все още. Благодаря за въпросите, очевидно техническата поддръжка ще е проблем.
Гаранцията може да е депозирана стойност в полза на наемодателя или застраховка.
Има ли как да се застрахова наличността в машината ?

Как е решен проблема с верификацията ? Веднъж спомена ,че на вашата машина се чака два блока ?

43
Общ Раздел / Re: Битомат под наем ?
« -: Февруари 09, 2019, 05:54:12 pm »
Да продава биткойни и да получава левове от битомата.

44
Общ Раздел / Битомат под наем ?
« -: Февруари 08, 2019, 11:15:55 pm »
Мога ли да наема автомат за продаване на хартия срещу биткойни ? Дори нямам нужда да е двупосочен. Сериозно питам.

45
Безсмислено е да се протестира пред хора и държавни учреждения, от които нищо не зависи. Протестът трябваше да е пред Американското посолство!

Прав си както винаги :)
Да го беше казал по-рано.

_____________
... Margaret Runchey ?
Какво е  Model of Everything и има ли пряка връзка с Биткойн и Сатоши Накамото ?

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 21