Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - AlximikA

Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 19
181
Да го продават, да го продават, колко да го продават като рано или късно ще им се наложи да го купят? :)
Няма да им се получи тая схема защото са алчни!
Днес ходих в прокредит за да отворя фирмена сметка с тенденция Кракен...
Тяхната корпорация била твърдо против Биткойн и такива преводи били... дет се вика, само дето не ме изхвърлиха като парцал от там! А им бях клиент когато зачеваха и работиха с черните каси на клиентите си! Когато обаче се оказа ,че съдружника във фирмата е техен стар/текущ корпоративен, започна едно чудене... едни телефони.. едни чатове... едни въпроси... Бас ще хвана ,че ще клекнат пред собствената си алчност до няколко дни :)

182
"Да си предприемач означава да можеш да си позволиш лукса да не успееш. "

Като човек, който е изключение от правилото(все още не съм получавал заплата през живота си) заставам зад тези думи и добавям ,че всеки трябва да има шанса да не успее, защото това е шанса да бъде свободен! Когато свободата или робството са продукт на личният избор а не на системната грешка, само тогава ще имаме общество което не е паднало на колене пред парите! Парите са средство за по добър живот а не система за по голяма производителност(експлоатация) на обществото в полза на имащите. Биткойн решава колосални проблеми но не решава фундаменталният проблем на капитализма, а именно, че накрая само един ще притежава всичко. :)
Ерата на новите модели за преразпределяне тепърва предстои, дали ще е Цикада, Бинкъм или някоя нова концепция, предстои да видим.
И за да докажа думите си, нека си представим ,че студентите вместо с дълг излизат с базов доход от университетите!

183
Тази тема предполагам ,че ще изобилства от тъпи въпроси, за което се извинявам.
Нека говорим за двама съдържатели, за по-лесно. Разбрах вече, че има опция решенията да се взимат с мнозинство или с консенсус. Питането ми е, дали създаването на този портфейл задължително изисква двамата съдържатели да бъдат заедно физически или всичко може да се случи онлайн.

184
Надявам се да съм уцелил подраздела.

Предстои ми създаване на портфейл, който следва да се ползва с разрешението на двама собственици.

Не намерих подобна тема във форума, както и не намерих нищо по темата написано на български език.

Ще помоля за малко помощ.

Благодаря

185
Аз съм търговец! За мен парите имат стойност само когато са в обращение. Може да видиш темата която съм пуснал във форума на Микроинвест от кога е. Тогава тъкмо създавахте асоциацията а аз исках да въвеждам разплащания в Биткойн в хранителни стоки! Точно тази карикатура не е за мен.Компютърен клуб имах в София 1997 а мрежа съм изграждал през ЛПТ! Не разбрах за Елизиум... Не разбрах и дали предпочиташ да си богат сред бедни или беден сред богати. Няма по авторитарна организация която да се изкаже, че публичните ключове могат да бъдат осветлени от ББА, без значение в чий интерес работи тя! Естественно тя винаги може да го играе като Пилат на Елизиум и даже да приеме крадеца на парите като неин член... 1 бтц беше до колкото помня.

186
Малко ми звучиш като Пилат Понтийски докато си мие ръцете...
Кога викаш ще си строите Елизиум ?

187
Тъкмо това разисквах с приятел по телефона и щях да питам каква е гаранцията,че създателя няма списък с ключовете на изсечените монети.

Номизматичната стойност изчезва в момента на "разпечатването" на монетата. До тогава тя е част от ликвидната и в съвкупност с пазарната. Поне според мен.
Хипотетично ако утре Биткойн Х струва 120% от цената на Биткойн... Нима това няма да е част от стойността на монетата?

188
Пределно ми е ясно, че могат да публикуват ключовете. Факта ,че не го правят за мен означава ,че ме третират като балък... На теб добре ли ти е да те третират като балък? Пак да потретя: Асоциацията трябва да излезе с твърда позиция по темата!!!

А можеш ли да живееш добре сред бедни и задлъжнели приятели ? А сред бедно и задлъжняло общество? Понякога привилегията да си първи поражда задължението да водиш...

За Нейно Величество чакам с нетърпение да чуя в "Другият възможен свят" :)

189
Тази монета е истинско съкровище! Нямам пари, иначе щях да те надцакам веднага.

190
Тази монета не се ли продава на загуба? Все пак тя съдържа не само Биткойн но и Биткойн кеш, и Биткойн голд! Цената на кеш е почти 9% а цената на голд почти 2% от цената на Биткойн, следователно пазарната цена на монетата към момента е 111% от цената на Биткойн. Номизматиката и потенциалната наличност от твърди вилици изобщо не я калкулирам...

191
Трябва да вдигаме медиен шум! Аз правя всичко което мога по темата...
Асоциацията не е ли редно да се изкаже публично и да поиска публичните ключове да бъдат осветлени...
Външният дълг на България мисля е около 14 милиарда Евро.
Когато биткойн стане 70 000$ (а това няма да е много далече...) ще можем да изчистим дълга!
А може и да не бързаме да го чистим...
(да не говорим ,че с толкова пари можем да стартираме моята идея за базов доход и да ги завъртим в икономиката без да ги губим)

BitcoinBG искаш ли да те правим финансов министър ? :) :) :) :) :)
Знам ,че не си фен на държавата но кажи ми на кой би се доверил да разполага с тези пари и да работи в полза роду ?

192
Когато имаме твърда вилица, спомените за тези договори остават ли върху веригата? Всяка твърда вилица ли кореспондира със страничните блок-вериги или всяка ги създава сама? Тази хартиена банкнота трябва да е валутата..

193
Биткойн Кафене / Re: Честит празник колеги
« -: Ноември 01, 2017, 10:55:50 pm »
Ако трябва да съм честен, не съм сигурен дали не го писах преди да си отворя първата бира или малко след като я бях отворил. Факт е обаче, че рядко пиша в толкова трезво състояние. Аз наистина съм научил адски много неща от теб :)

194
Биткойн Кафене / Честит празник колеги
« -: Ноември 01, 2017, 09:17:19 pm »
Честит празник колеги!
Честито ни пробуждане...

BitcoinBG, благодаря ти... за мен ти си един съвременник на тяхното дело!

Наздраве, за един по-свободен и по-справедлив свят.

195
Това което си написал, напълно кореспондира със статията на Иванджийски:
"Аферата с фалшивото злато, колосалната мистификация с волфрамовите кюлчета. Това може да е аферата на ХХІ век, въпреки че е започнала през 80-те и 90-те години на ХХ ... "
http://strogosekretno.com/index.php?p=issue&id=267&aid=20 (Issue 267, September 2017)

Казваш, че ще се опитат, но те не си ли дават сметка ,че няма как да манипулират цената на Биткойн по начина по който манипулират цената на златото и среброто ? На какво се надяват...

Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 19