Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - AlximikA

Страници: 1 [2] 3 4 ... 21
16
Мисля, че въпроса е достатъчно ясно поставен.
БиткойнБГ, ако това нещо се разпростре така както го виждат очите на апокалиптика 🤣 какво ще се случи със световната икономика и съответно с финансовата система и Биткойн в частност?

Какво например ще се случи ако Китай спре да произвежда?


17
Сега стана по-ясна ситуацията с тази "флашка", дефакто тя генерира адреса като хардуерно защитава и доказва наличието на неизползван таен ключ. Много умно! Защо обаче облигация?
Дефиницията за облигация в уикито изобщо не ми се връзва с донгълчето.

18
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1122646118075136&id=338044476535308

Часовника с публичният ключ е ясен, но флашката със скритият ключ някак не разбирам как така самият произодител няма достъп до ключа?  Изобщо  възможно ли е този който записва ключа на флашката да не знае какъв е ключа?

Знам, че все още ужасно много не разбирам но този часовник и тази флашка каква форма на услуга са ако изобщо са услуга?


19
Сатоши си е будител, както и да го погледнеш. Двоен празник  8)

Честит празник и на Сатоши!

20
Очевидно Биткойн ще се движи през меш мрежите. Аз в момента съм в Лондон, тук няма ясно изградена меш мрежа но съм сигурен, че има голяма биткойн общност. Как се свързва една меш мрежа с Биткойн?

21
Чисто технологично, как би изглеждал преноса на биткойни без Интернет? Има ли изобщо такава възможност, която да ни гарантира, че изпратилият парите е и ще продължи да бъде собственик на ключа до фактическото обнародване във веригата?

22
Това мисля ,че е ново и е по темата:

“A large platform utility may not establish, maintain, or operate a digital asset that is intended to be widely used as medium of exchange, unit of account, store of value, or any other similar function, as defined by the Board of Governors of the Federal Reserve System.”“Any large platform utility or financial institution that violates subsection (a) or (b) shall be subject to a fine of not more than $1,000,000 per each day of such violation, in an action brought by the appropriate Federal financial regulator.”Keep Big Tech out of Finance Act: Discussion Draft | Banks | Financial Economics
https://www.scribd.com/document/417056845/Keep-Big-Tech-out-of-Finance-Act-Discussion-Draft#download&from_embed

23
Това не е логично обяснение. Това е жалък опит на господарите да се справят със ситуацията. На Биткойн не му дреме... даже му са добре дошли новите потребители! Зукърбърг или там както се казва е маша в ръцете на загиваща класа! Бъдещето е неизбежно... Борбата е безмислена... Биткойн Forever

24
Чак пък неофеодализъм... едва ли, по-скоро анархокапитализъм. БиткойнБГ може би да изложи тезата за свободен капитализъм но трудно ще поставим равенство между анархия и свобода... въпреки, че не е невъзможно!

БиткойнБГ, ще перефразирам въпроса си!
А има ли някакво логично обяснение за какво му е на Фейсбук собствена монета или собствен жетон вместо да използва Биткойн?

25
А има ли някакво логично обяснение за какво му е на Фейсбук собствена монета или собствен жетон?  Та те не ми дават да рекламира при тях нищо в което име съществува думичката Биткойн. Нещо ми се губи логиката, освен ако логиката не е да продадат на хората тяхната алтернативка за да им вземат биткойните.

26
Противоборството между тъй наречените анализатори на блокверигата (проследяващите произхода на даден превод) и подобряващите фунцията "взаимозаменяемост" на биткойните, като основна функция на парите (скриващите произхода на даден превод), ражда един нов свят.

И защо точно тази надпревара го ражда?
Този нов свят не се ли е родил със създаването на Биткойн?

_________
познах за пробива на $6000

27
На пук на тези "новини" съм сигурен ,че утре ще празнуваме и денят на пробива :)

БиткойнБГ , оборота в последно време се е покачил до нивата от последният пик. Би ли коментирал/обяснил какво означава това и можем ли да направим някакво изчисление/предположение на база тези данни за потенциалният нов връх.

28
Рекламата постига обратния ефект ако не знаеш точно защо го правиш!
Опитвам се да предложа нова услуга!?

Тоест завърташ се в е един омагьосан кръг.
Именно, това е главоблъсканицата.
Но все пак ние можем да впишем хеша на акта в акта, преди да бъде подписан от страните и нотариуса.
Можем също така да подпишем хеша с частният ключ на агенцията посредник и да го запишем, или дори ако клиентите са достатъчно адекватни те сами да подпишат хеша на проекто акта и това да съществува във фиатният акт на който се подписва и нотариуса... ?
Няма начин да няма начин.

===

Линковете са супер интересни, благодаря.
Времето ми се управлява от неволята. :)

29
1.Това което искам да направя е да впиша нотариалният акт във веригата.
2.Искам да го направя за реклама и за да разбера как се прави или дори за да застраховам клиентите си от пожар в агенцията по вписванията.
3.Уловката е ,че искам в самият нотариален акт да имам "линк" към вече вписаният във веригата акт.

Точка 3 предполага ,че ще трябва да впиша във веригата акта преди да бъде подписан от страните и нотариуса.

Много ми е мътно как става "вписването" във веригата.

Стана ли изобщо ясно какво искам да направя и за какво ми е ?

30
Още 4-5 месеца. Догодина ще купуваме острови в Гърция за по няколко биткойна!

А дано. Предполагам знаеш какви са цените на островите... :) Доста голям бум чакаш.

Един фалит на гигант като Боинг как би се отразил на световната икономика и от там на Биткойн ?
 

Страници: 1 [2] 3 4 ... 21