Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - AlximikA

Страници: [1] 2 3 ... 19
1
Противоборството между тъй наречените анализатори на блокверигата (проследяващите произхода на даден превод) и подобряващите фунцията "взаимозаменяемост" на биткойните, като основна функция на парите (скриващите произхода на даден превод), ражда един нов свят.

И защо точно тази надпревара го ражда?
Този нов свят не се ли е родил със създаването на Биткойн?

_________
познах за пробива на $6000 😀

2
На пук на тези "новини" съм сигурен ,че утре ще празнуваме и денят на пробива :)

БиткойнБГ , оборота в последно време се е покачил до нивата от последният пик. Би ли коментирал/обяснил какво означава това и можем ли да направим някакво изчисление/предположение на база тези данни за потенциалният нов връх.

3
Рекламата постига обратния ефект ако не знаеш точно защо го правиш!
Опитвам се да предложа нова услуга!?

Тоест завърташ се в е един омагьосан кръг.
Именно, това е главоблъсканицата.
Но все пак ние можем да впишем хеша на акта в акта, преди да бъде подписан от страните и нотариуса.
Можем също така да подпишем хеша с частният ключ на агенцията посредник и да го запишем, или дори ако клиентите са достатъчно адекватни те сами да подпишат хеша на проекто акта и това да съществува във фиатният акт на който се подписва и нотариуса... ?
Няма начин да няма начин.

===

Линковете са супер интересни, благодаря.
Времето ми се управлява от неволята. :)

4
1.Това което искам да направя е да впиша нотариалният акт във веригата.
2.Искам да го направя за реклама и за да разбера как се прави или дори за да застраховам клиентите си от пожар в агенцията по вписванията.
3.Уловката е ,че искам в самият нотариален акт да имам "линк" към вече вписаният във веригата акт.

Точка 3 предполага ,че ще трябва да впиша във веригата акта преди да бъде подписан от страните и нотариуса.

Много ми е мътно как става "вписването" във веригата.

Стана ли изобщо ясно какво искам да направя и за какво ми е ?

5
Още 4-5 месеца. Догодина ще купуваме острови в Гърция за по няколко биткойна!

А дано. Предполагам знаеш какви са цените на островите... :) Доста голям бум чакаш.

Един фалит на гигант като Боинг как би се отразил на световната икономика и от там на Биткойн ?
 

6
Не виждам как бихме могли да калкулираме социалните блага на българските граждани преди 89-та за да можем реално да изчислим БВП и с какъв процент сме обеднели и задлъжнели за 30 години.

Пак ще изместя малко темата:
Боинг... ще фалира ли или всичко това е постановка ?

7
Ако го мерим в проценти от брутният вътрешен продукт на страната, как би изглеждало в цифри ?

9
Въпреки,че съм решил да намаля интензитета си във форума, сега се чувствам провокиран. Твърдиш ,че известно време Те ще имат какво да продават и с това ще парират цената за златото?

10
Имаме ли решение на текущият ни проблем с дълговата спирала ?
На босия цървулите ли ще вземем за да върнем дължимото.
Пропагандата твърди ,че България е в добро икономическо здраве. МВФ мисля последно каза ,че ръста продължава. НО... като се огледам нищо не изглежда така както звучи!

По чии данни са тези 10.8 милиарда долара ?

11
Това е един въпрос който създава дебати и спорове в пространството.
Имаме ли отговор.

12
От медиите и публикациите по темата останах с впечатление ,че банката частично абдикира. Пак според медиите откраднатите пари не са откраднати от банката а са откраднати от клиентите... Моята логика ли куца ? Аз си оставям парите в банка, някой краде парите ми от банката а банката казва ,че парите не са откраднати от банката а са откраднати от мен.  ???

13
Не ,че съм се вдълбавал в темата, но се оказа ,че имало едни хора чийто сметки били източени от касиерка или шефка на клон. Същите тези хора нямали достъп до парите си защото имало до-съдебно производство защото парите ИМ били откраднати от служител на банката... ?!?!?!?!?

Оставам с впечатление ,че банките сами ни тласкат към Биткойн...

14
Оказа се ,че една от моите дейности е пряко засегната в закона...
Вече съм нещатен сътрудник по закон...

Ето малко извадки из моят план: :)
"Целта на настоящия план за въвеждащо и продължаващо обучение е осигуряване и гарантиране квалификацията на агентите/служителите на дружеството във връзка с действащото местно и Европейско законодателство в областта на прането на пари. Чрез обученията се дава възможност на агентите/служителите непрекъснато да развиват шпионските способностите и доносническите умения в зависимост от личните си нужди и в съответствие с квалификационното ниво, изисквано от съответната длъжност.  Дружеството планира средства в бюджета за краткосрочно, средносрочно и дългосрочно обучение на служителите. Дружеството планира въвеждащо, текущо и продължаващо обучение както за настоящите, така и за бъдещите си агенти/служители. Дружеството се счита за нещатен сътрудник по закон. Специално място и финансиране в допълнение на задължителните разпоредби ще отделим на следните дисциплини: хвърляне на боб, наблюдение на кристална топка , гадаене на кафе и гледане на карти Таро."
"
11) Посещение на семинар за мерките за контрол и предотвратяване изпирането на пари и финансиране на тероризма със следната примерна тематика:
Теми:
...
Извличане на информация чрез мъчения;
...
"

Положението изобщо не е розово... НО леля Пенка ще приема плащания с биткойни ако ще не ДАНС ами ГРУ и CIA да и седят на глават заедно!

15
Проблема все още е на дневен ред! "леля Пенка" пак ще седи срещу клиента с парите и пак ще трябва да се измисли/направи начин тя да приема плащания с биткони. Сега няма да е хранителни стоки, все тая!  Купуването на хардуер за 600€ и последващото му интегриране със счетоводната ми програма е неприемливо, прекалено скъпо и прекалено времеемко е.


______________
Сега Русия като се изключи за 24 часа, какво ще се случи с Биткойн ?

Страници: [1] 2 3 ... 19