Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - MarkLotek

Страници: [1]
1
Това е един проект, който аз следя вече трета година! Веригата е пусната на 15.02.2018г.
За да се разбере потенциала следва да имате разбиране за технологията на блоковата верига!
Омега е твърда вилица на Dash(Xcoin->дарк->даш) Coin, която си е поставила за цел да използва технологията с главни възли(masternode) за да създаде социална мрежа, която е неспираема, нецензурируема и неразрушима.
Защо пиша това чак сега ?
Чак сега започна да се изяснява концепцията и да се вижда, че по проекта се работи наистина. В последната версия на портфейла има вграден анонимен и безплатен чат канал(Trolbooks) наподобяващ mIRC, който помни 24 часа(все още няма запис на веригата). До 2 седмици следва да излезе приложение с чат канала(без да е портфейл) за андроид и айфон. После следват подобренията за създаване на стаи(по модела на mIRC) и възможност за записи върху веригата.
Лично според мен потенциала е огромен, Омега може да причини на социалните мрежи това което причинява Биткойн на банковите! Факта,че Туитър забрани действащ американски президент е достатъчно показателен, че имаме нужда от мрежа която да гарантира свободата на словото. Дали ще е Омега или някоя друга аз не знам, това което знам е ,че създаването на подобна мрежа е само въпрос на време. Тази верига я няма в Маркеткапа и никой никъде не я рекламира... напротив!
Общ брои монети 33 000 000
Произведени 27 000 000
Монети нужни за главен възел 1000
Сайт - https://www.youhodler.com/
Код - https://github.com/RottenCoin/omegacoin/
Цена - https://www.coingecko.com/en/coins/omega
Мощност/добив - https://miningpoolstats.stream/omegacoin (тук можете да разберете колко в началото е проекта - няма мощност все още)
Дискорд(стар!) - https://discord.gg/CdUgrcgPFE
Дискорд(нов - след фиктивният takeover ) - https://discord.gg/TTAM3N4CRd
Това е интересно (1/21) : https://youtu.be/KxHTwAng2sE

Поздрави!

Откога работите по тези сайтове? Успяхте ли да реализирате добри доходи?

2
Днес е исторически ден за Биткойн! Парламентът на Салвадор (Националната Асамблея) прие закон, с който обяви Биткойн за официална валута на държавата Салвадор.

https://twitter.com/nayibbukele/status/1402507224916836352?s=20

През последните 2-3 десетилетия официалната валута бе Американския долар. Тази малка Латиноамериканска нация обяви на Америка, на Европа, а и на целия останал свят: "Забавлявайте се докато обеднявате, но вече без нас! От днес ние ще получаваме заплатите си в биткойни и ще се разплащаме в биткойни".

---

Четем подробности за тази държава в Уикипедия. За националната валута има 2 реда:

United States dollar (USD, since 2001)
Bitcoin (BTC, XBT, since 2021)

https://www.youhodler.com/

Зрители сме на исторически събития и гледаме случващото се от първия ред!

Това е чудесно решение. Това ще улесни изчисляването на биткойн и биткойн ще стане достъпен за по-голямата част от населението. 

Страници: [1]