Биткойн България - Форум

Биткойн => Общ Раздел => Темата е започната от: AlximikA в Януари 28, 2020, 01:02:28 am

Титла: Чумата и как тя ще се отрази на Биткойн?
Публикувано от: AlximikA в Януари 28, 2020, 01:02:28 am
Мисля, че въпроса е достатъчно ясно поставен.
БиткойнБГ, ако това нещо се разпростре така както го виждат очите на апокалиптика 🤣 какво ще се случи със световната икономика и съответно с финансовата система и Биткойн в частност?

Какво например ще се случи ако Китай спре да произвежда?

Титла: Re: Чумата и как тя ще се отрази на Биткойн?
Публикувано от: BitcoinBG в Януари 28, 2020, 01:19:50 pm
БиткойнБГ, ако това нещо се разпростре така както го виждат очите на апокалиптика 🤣 какво ще се случи със световната икономика и съответно с финансовата система и Биткойн в частност?

Паниката е напълно безпочвена и средствата за масово осведомяване прекаляват с нагнетяване на напрежение. Поредният вирус прескочил от животните към хората. Смъртността е около 3% и то без никакво лечение. Препокрива се с обикновената пневмония. За сведение смъртността от най-обикновен грип е почти 2%. Има опасност само за хора с хронични болести, чието състояние може да се усложни от вируса. Това е. Този филм сме го гледали много пъти - луда крава, птичи/свински грип, ебола, зика и т.н.

Новото тук е, че в Китай показаха, как може се провеждат учения на Гражданска отбрана и да се отцепват градове от по 10-15 милиона жители. Направиха си също така реклама, как на гола поляна могат да построят болница за 10 000 човека за 10 дни. И най важното, намериха си чудесно извинение, защо икономиката им ще навлезе в рецесия. САЩ и ЕС ще трябва да търсят други оправдания за пред своето население.

Биткойн се възприема и се използва от все повече хора. Проблемът на управляващите не е, че Биткойн се използва от престъпниците. Проблемът на управляващите е, че Биткойн се използва от обикновените хора!

Най-голямото престъпление, което може да извършите с Биткойн е да спестявате в биткойни за здравна осигуровка и пенсия, която държавата не може да конфискува или обезцени чрез инфлация. Това е най-непростимият грях от гледна точка на държавата!
Титла: Re: Чумата и как тя ще се отрази на Биткойн?
Публикувано от: AlximikA в Януари 29, 2020, 01:46:04 am
Дано си прав! Аз имам друго усещане обаче. Преди 3 дни имаше 50 починали и 40 излекувани.
Титла: Re: Чумата и как тя ще се отрази на Биткойн?
Публикувано от: BitcoinBG в Февруари 28, 2020, 12:18:50 pm
Всеки непредубеден и нормален човек си задава въпроса, защо толкова пресилено се представят нещата с една обикновена грипна епидемия от страна на казионните средства за масова (дез)информация? Ето че започна да се прояснява посоката на главния удар! Коронавирусът ще бъде обяснението, защо здравноосигурителните и пенсионните фондове у нас и по света са кухи черупки и защо се налага парична реформа, при която държавните пари (хартиените пари) ще бъдат премахнати и в обръщение ще останат само частните пари издадени от банките (банковите сметки). Няма как иначе да се конфискуват спестяванията на населението посредством отрицателни реални и дори вече отрицателни номинални лихви. Спестяванията така или иначе вече ги няма. Предстои узаконяването на тази конфискация!

===

Стигне ли се до епидемия от коронавируса, НОИ ще бъде източен

Има риск НОИ да бъде източен, ако се стигне до епидемия от коронавирус у нас, алармира премиерът Бойко Борисов.

Той обясни, че ще предложи промени в реда, според който на поставените под карантина първите три дни от болничните се плащат от работодателите, а следващите 11 от НОИ.

"По- притеснено ми е при една епидемия от коронавируса колко ще издържат системите на НОИ. Корнелия Нинова каза, че държавата трябва да поеме необходимото за тези, които ще са под под карантина. При една епидемия, полагаме огромни усилия, кризисният щаб работи, но ако нарасне на 50 – 100 – 200 хиляди, които да си стоят вкъщи, НОИ ще се изпразни, ще струва много пари", предупреди Борисов.

https://www.dnes.bg/politika/2020/02/27/stigne-li-se-do-epidemiia-ot-koronavirusa-noi-shte-byde-iztochen.440400

===

Коронавирусът копае гроба на хартиените пари, предрича проф. Ричард Ран

Плъзналата епидемия от коронавируса е на път да ускори края на хартиените банкноти.  Тази прогноза направи известният американски икономист Ричард Ран, добре познат и у нас от годините на прехода. 

78-годишният едноок професор твърди, че неминуемият залез на хартиените пари ще бъде ускорен от пандемията и до година-две те ще изчезнат като телефоните с шайбите.

Заради заразата властите в Китай, откъдето тръгна епидемията, спешно се заеха да печатат нови пари и да вадят от обръщение наличните.

Целта е да се намали риска от пренасяне на коронавируса от банкнотите.

https://www.marica.bg/svqt/koronavirusat-kopae-groba-na-hartienite-pari-predricha-prof-richard-ran

===

China is literally cleaning its money to stop the spread of coronavirus

As the Chinese government continues its effort to slow the spread of the deadly coronavirus, the country’s central bank at a press conference today (Feb. 15) told media it was going to begin literally cleaning its currency.

It’s an extreme move that makes sense. Whether it’s dollars, pounds, euros, shekels, or in this case yuan, currency is notoriously dirty. A 2017 study (pdf) of $1 bills in New York found some 397 bacterial species living on the surface. And when someone with the flu handles it, that virus has been shown to survive for up to 12 days.

https://qz.com/1803255/china-is-disinfecting-banknotes-to-stop-spread-of-coronavirus/
Титла: Re: Чумата и как тя ще се отрази на Биткойн?
Публикувано от: AlximikA в Февруари 28, 2020, 10:01:48 pm
Следващият път сигурно ще ни забранят да издаваме и касови бележки? 🤣
Титла: Re: Чумата и как тя ще се отрази на Биткойн?
Публикувано от: AlximikA в Март 12, 2020, 08:57:47 pm
Заформи се прфектната бурия! Оборота на Биткойн днес проби поредният връх. Лично аз очаквам невероятно мощна експлозия в цената.
Титла: Re: Чумата и как тя ще се отрази на Биткойн?
Публикувано от: Nikolay92 в Март 13, 2020, 08:39:36 am
Заформи се прфектната бурия! Оборота на Биткойн днес проби поредният връх. Лично аз очаквам невероятно мощна експлозия в цената.

Сигурен ли си? Защото само за три дена цената се срина от близо 9K до около 5K американски.

А иначе причината за подобна волатилност е елементарна - нещо, което е било замислено да се използва именно като валута (средство за размяна) се използва за инвестиционен актив, и то такъв за краткострочни спекулации. И то по начин, не много по-различен от, примерно, daytrading-a с акции или COMEX фючърси. Явно алгоритмите по криптоборсите бая са се панирали тая седмица.
Титла: Re: Чумата и как тя ще се отрази на Биткойн?
Публикувано от: AlximikA в Март 13, 2020, 09:37:54 am
Убеден съм.
Ето една хубава статия от днес:
https://www.hash.bg/%d0%bc%d0%be%d0%ba%d1%80%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d1%81%d1%8a%d0%bd-%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d1%81%d0%b8%d1%87%d0%ba%d0%b8-%d0%b1%d0%b8%d1%82%d0%ba%d0%be%d0%b9%d0%bd-%d1%84%d0%b5%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b5-%d1%81/
Титла: Re: Чумата и как тя ще се отрази на Биткойн?
Публикувано от: Nikolay92 в Март 13, 2020, 09:50:55 am
Убеден съм.

Е, мога само да ти пожелая успех ;-)
Титла: Re: Чумата и как тя ще се отрази на Биткойн?
Публикувано от: BitcoinBG в Март 13, 2020, 12:28:50 pm
Дооообрееее....

Този рунд бе спечелен от финансовата мафия, която в момента печата трилиони долари, евро, йени, паунди, франкове и ги раздава на членовете си за да ги пази от фалити за сметка на спестяванията, пенсиите и здравните осигуровки на останалите! Но мача продължава и времето определено работи за нас, които сме посветили професионалния си живот на Биткойн!

А иначе причината за подобна волатилност е елементарна

Не, не е елементрана. Малко преди разпродажбата са атакувани сървъри и Интернет връзки на фирми работещи с биткойни. Виждам го включително по логовете на битомата и отдалечения сървър!

Всичко се съгласува на най-високо ниво в организацията на международния финансов олигопол! А има и троянски коне със свой дневен ред, като Битмейн. Преди няколко дни изкараха нова по-производителна машина за копаене на биткойни и решиха да фалират конкуренцията!


Титла: Re: Чумата и как тя ще се отрази на Биткойн?
Публикувано от: Nikolay92 в Март 13, 2020, 02:33:24 pm
Всъщност положението е много, много по-лошо, отколкото повечето биткоинери си мислят.

Преди няколко седмици попаднах на инервюта, в които говорители на IRS се хвалеха как щели да замразяват и да blacklist-ват bitcoin портфейли. Което много ме озадачи -  като програмист, преди години участвал за кратко в разработката на Bitcoin Core, смятах, че това няма как да стане.

Затова си свалих сорса и започнах да го преглеждам файл по файл. Но колкото и да гледах, никъде в сорса не можах да видя основание за оптимизма, показан от американците. Бях готов да махна с ръка, и да отпиша интервютата като поредните глупости на търкалета, само дето данъчните ми звучаха твърде уверено. Затова реших да направя нещо друго - да направя reverse engineer-инг на binary-тата и да ги съспоставя със сорса.

Та свалям си Cutter-а (това е доста широко ползван софтуер за reverse, базиран на radare2), свалям binary-тата, дизасемблирах и започнах да сравнявам дизасемблирания код със C++ кода. И тук нещата взеха да стават интересни - оказа се, че има разминавания във функционалността между сорс-кода, който може да се свали от GitHub-а и exe-тата, разпространявани от Bitcoin фондацията.

Първата разлика е една таблица в повече в exe-тата - само едно поле char[80]; имената на полето и таблицата изглеждаха като случайно избрани низове, но това може и да е артефакт от дизасемблера.

Втората разлика e UDP базиран протокол за OOB message-инг, който не е част от Bitcoin протокола. Съобщенията предавани по този протокол изглежда като да се проверяваха за цифров подпис; сравнението се прави срещу набор от десетина хардкоднати public ключа. Кой държи private ключовете - вашето предположение сигурно ще е също толкова вярно, колкото и  моето. Изглежда този протокол се използва за добавяне на записи в допълнителната таблица.

По принцип няма никакви основателни причини за съществуването на тия две добавки, така че се опитах да разбера за какво точно се ползват. Още повече, че липсваха в C++ сорса, от който се предполага да build-нати binary-тата, които всеки си сваля от сайта на Bitcoin Foundation.

Оказа се, че когато се избира транзакция за включване в нов блок, за всеки един адрес, указан като input на транзакцията, се пресмята хеш (на мен ми изглеждаше като HMAC-нат SHA-256), след което се проверява дали някой от така изчислените хешове вече не е записан в допълнителната таблица. Ако да - транзакцията се връща обратно в mempool-а. Без значение каква е transaction таксата. И това се повтаря, докато транзакцията не expire-не по timeout.

От гледна точка на user-а това би изглеждало все едно транзакцията не е минала заради натоварване на мрежата с твърде много транзакции. От гледната точка на един програмист с опит това изглежда като механизъм, с който ефективно могат да се замразят amount-ите по конкретни bitcoin адреси.

Една по-подробна проверка установи, че за първи път тези допълнения са се появили във версия 0.17.1 - а тази версия я качиха на коледа 2018 година, близо два месеца след приключването на закупуването на GitHub Inc. (те притежават github сървъра, където е основния хостинг на Bitcoin Core) от Microsoft. Да, същото онова Microsoft на Бил Гейтс, което ние всички така добре познаваме и обичаме, и което е известно с това, че е склонно да прецака user-ите, ако американското правителство му подсвирне.

Титла: Re: Чумата и как тя ще се отрази на Биткойн?
Публикувано от: BitcoinBG в Март 13, 2020, 05:06:49 pm
Което много ме озадачи -  като програмист, преди години участвал за кратко в разработката на Bitcoin Core

Много добре. Ако е възможно да посочите препратка към github с вашия принос, ще е още по-добре? Може да ви използваме по някой от проектите, върху които работим!

оказа се, че има разминавания във функционалността между сорс-кода, който може да се свали от GitHub-а и exe-тата, разпространявани от Bitcoin фондацията.

Коя фондация?!

Референтната страница, от която трябва да сваляте бинарните файлове подписани с подписите на разработчиците е https://bitcoincore.org. Това е посочено дори в страницата на проекта за този портфейл в github!
Титла: Re: Чумата и как тя ще се отрази на Биткойн?
Публикувано от: Nikolay92 в Март 13, 2020, 05:22:17 pm
Коя фондация?!

Референтната страница, от която трябва да сваляте бинарните файлове подписани с подписите на разработчиците е https://bitcoincore.org. Това е посочено дори в страницата на проекта за този портфейл в github!

Сорс-кода от https://github.com/bitcoin/bitcoin/releases

Binary-тата от https://bitcoincore.org/bin/bitcoin-core-0.19.0.1/

0.19.1 все още не беше излязъл.
Титла: Re: Чумата и как тя ще се отрази на Биткойн?
Публикувано от: Nikolay92 в Март 13, 2020, 05:26:46 pm
Може да ви използваме по някой от проектите, върху които работим!

Не си търся допълнителна работа. Особено в крипто-областта. Благодаря все пак.
Титла: Re: Чумата и как тя ще се отрази на Биткойн?
Публикувано от: BitcoinBG в Март 13, 2020, 05:54:36 pm
Сорс-кода от https://github.com/bitcoin/bitcoin/releases

Binary-тата от https://bitcoincore.org/bin/bitcoin-core-0.19.0.1/

0.19.1 все още не беше излязъл.

Основните алтернативни криптовалути имат фондации, но към bitcoincore.org няма фондация. Разискванията между разработчиците се водят тук https://lists.linuxfoundation.org/mailman/listinfo/bitcoin-dev.

Това щях да го пропусна...

Още повече, че липсваха в C++ сорса, от който се предполага да build-нати binary-тата, които всеки си сваля от сайта на Bitcoin Foundation.

Биткойн Фондацията отдавна не работи. Ни сайта, ни форума им. На времето платих 25 биткойна за да стана пожизнен член. За съжаление организацията бе превзета от адвокати и събраните милиони от членски внос и дарения бяха прахосани за... лобиране! То за какво ли друго могат да изхарчат адвокати няколко милиона?  :)

Техните усилия сред "регулаторите" се увенчаха с успех. В Ню Йорк се появи Bit license, което на практика забрани биткойн там!  :D

Не си търся допълнителна работа. Особено в крипто-областта. Благодаря все пак.

Жалко.
Все пак би било интересно, какви pull requests сте правили в github докато сте участвали в разработката на Bitcoin Core?

Щом говорите за exe файлове явно работите основно с Уиндоус. Отдавна не се занимавам с произведенията на Бил Гейтс и няма да мога да взема пълноценно участие в дискусията.
Титла: Re: Чумата и как тя ще се отрази на Биткойн?
Публикувано от: BitcoinBG в Април 11, 2020, 07:39:57 pm
Истината за подправената статистика от смъртните актове на починалите в САЩ:
https://youtu.be/V0lIWZpiRU0

---

След първоначалния потрес народонаселението вижда все по ясно, че целта на настоящите драконовски мерки затварянето на цели държави е най-обикновена дресировка. Обикновеният човек трябва по някакъв начин да възприеме комендантския час и тоталитарните порядки в иначе на книга демократични държави. Причината не е пандемията от поредния сезонен грип. Истинската, голямата причина, е краха на финансовата система и от там краха на световната икономика.

Една от най-смислените статии по въпроса, които съм чел до момента. Големият извод е, че колкото по-успешно е затварянето на държавата и намаляне броя на новозаразените чрез пълна изолация, толкова по-голям е провала и толкова по-късогледа е стратегията на управляващите за излизане от създалото се положение.

---

The UK govt needs to start telling us the truth on Covid-19; lockdown is NOT a way of beating the virus

And there are only four possible strategies:

To eradicate the virus from the entire population by enforcing lockdown. Or to enforce lockdown until there is an effective treatment. Or to enforce lockdown until there is a vaccine. Or to enforce lockdown to slow the spread of the virus, so as to prevent the NHS from being overwhelmed.

Eradication is virtually impossible with such a highly infectious disease. Even if the UK was successful, if other countries were not, keeping Covid-19 out would require border closures for years, maybe decades. Endless checks on planes, boats, lorries, cars. Constant testing and restrictions. It is almost certain that the virus would still slip through. This does not seem a viable option.

What about finding an effective treatment? The chances are vanishingly small. Influenza, a very similar virus, has been around for decades, and no game changing medications have yet been found.

As for a vaccine, this solution is so distant that it does not really exist. It will be a minimum of 18 months before an effective vaccine can be developed, then tested, then produced in sufficient quantities to be of any use. Waiting for 18 months before ending the lockdown would be socially and economically impossible. We would be committing national suicide.

So there is only one overall strategy that can be followed. Control the spread to avoid overwhelming the NHS. This has never been made explicit, but the government has, albeit indirectly, told us that this is exactly what they are doing.

https://www.rt.com/op-ed/485513-uk-government-covid-lockdown/
Титла: Re: Чумата и как тя ще се отрази на Биткойн?
Публикувано от: BitcoinBG в Май 09, 2020, 05:35:34 pm
Световната Пландемия!

Намерих откъде да го прегледам инетрвюто на Д-р Джуди Миковиц (Judy Mikovits)

Не, тук е вече забранено:
https://www.youtube.com/watch?v=1l5354hYmtk&feature=youtu.be

Ето тук:
https://banned.video/watch?id=5eb3062575314400169f3e6c

Ако интернет трафика вече се филтрира и горната връзка препраща другаде влезте тук и го намерете в заглавната страница:
https://banned.video

Ако основната страница показва празно съдържание ще трябва да почакате докато администратора на този сайт се пребори срещу компютърджиите наети от една дузина държавни агенции и от още толкова частни фондации и временно да го пусне докато не го налазят отново... Т'ва е положението, Сийке!  8)

---

Truth of Doctors - Features scientist, Dr Judy Mikovits PHD.

Humanity is imprisoned by a killer pandemic. People are being arrested for surfing in the ocean and meditating in nature. Nations are collapsing. Hungry citizens are rioting for food. The media has generated so much confusion and fear that people are begging for salvation in a syringe. Billionaire patent owners are pushing for globally mandated vaccines. Anyone who refuses to be injected with experimental poisons will be prohibited from travel, education and work. No, this is not a synopsis for a new horror movie. This is our current reality. Let’s back up to address how we got here...

In the early 1900s, America’s first Billionaire, John D. Rockefeller bought a German pharmaceutical company that would later assist Hitler to implement his eugenics-based vision by manufacturing chemicals and poisons for war. Rockefeller wanted to eliminate the competitors of Western medicine, so he submitted a report to Congress declaring that there were too many doctors and medical schools in America, and that all natural healing modalities were unscientific quackery. Rockefeller called for the standardization of medical education, whereby only his organization be allowed to grant medical school licenses in the US. And so began the practice of immune suppressive, synthetic and toxic drugs. Once people had become dependent on this new system and the addictive drugs it provided, the system switched to a paid program, creating lifelong customers for the Rockefellers. Currently, medical error is the third leading cause of death in the US. Rockefeller’s secret weapon to success was the strategy known as, “problem-reaction-solution.” Create a problem, escalate fear, then offer a pre-planned solution. Sound familiar? Flash forward to 2020...

They named it COVID19. Our leaders of world health predicted millions would die. The National Guard was deployed. Makeshift hospitals were erected to care for a massive overflow of patients. Mass graves were dug. Terrifying news reports had people everywhere seeking shelter to avoid connect. The plan is unfolding with precision. But the masters of the Pandemic underestimated one thing... the people. Medical professionals and every-day citizens are sharing critical information online. The overlords of big tech have ordered all dissenting voices to be silenced and banned, but they are too late. The slumbering masses are awake and aware that something is not right. Quarantine has provided the missing element: time. Suddenly, our overworked citizenry has ample time to research and investigate for themselves. Once you see, you can’t unsee. The window of opportunity is open like never before. For the first time in human history, we have the world’s attention. Plandemic will expose the scientific and political elite who run the scam that is our global health system, while laying out a new plan; a plan that allows all of humanity to reconnect with healing forces of nature. 2020 is the code for perfect vision. It is also the year that will go down in history as the moment we finally opened our eyes.
Титла: Re: Чумата и как тя ще се отрази на Биткойн?
Публикувано от: BitcoinBG в Септември 06, 2020, 06:43:48 pm
Истината винаги излиза наяве особено, когато тази истина засяга много хора.

През м. Февруари експертите са прогнозирали 0,1% смъртност от Ковид-19, колкото е смъртността (1:1000) и от един обичаен сезонен грип. "Разваленият телефон" на истеричните управници обаче, е предал за смъртност от 1%.Това ни доведе цирка Ковид-19. Да видим сега, кой и как ще се оправдава?

---

The 1% blunder: How a simple but fatal math mistake by US Covid-19 experts caused the world to panic and order lockdowns

...
Lockdown can be seen as a complete and utter disaster. And it was all based on a nonsense, a claim that Covid was going to kill one percent. A claim that can now be seen to be utterly and completely wrong. Sweden, which did not lock down, has had a death rate of 0.0058 percent.

It takes a very big person to admit they have made a horrible, terrible mistake. But a horrible, terrible mistake has been made. Let’s end this ridiculous nonsense now. And vow never to let such monumental stupidity happen ever again.

https://www.rt.com/op-ed/500000-covid19-math-mistake-panic/
Титла: Re: Чумата и как тя ще се отрази на Биткойн?
Публикувано от: BitcoinBG в Ноември 13, 2020, 04:33:54 pm
Илон Мъск си направи 4 теста за Ковид-19 в 1 ден. Една и съща машина, един и същи тест от един и същи производител, една и съща медицинска сестра. Резултатът - 2 положителни и 2 отрицателни! Написа го в Туитър, че е извънредно озадачен!

---

Something extremely bogus is going on

Something extremely bogus is going on. Was tested for covid four times today. Two tests came back negative, two came back positive. Same machine, same test, same nurse. Rapid antigen test from BD

https://twitter.com/elonmusk/status/1327125840040169472
Титла: Re: Чумата и как тя ще се отрази на Биткойн?
Публикувано от: AlximikA в Ноември 13, 2020, 05:22:43 pm
Видях го това  ;D Явно тестовете са позитивни а не тестваните...
Титла: Re: Чумата и как тя ще се отрази на Биткойн?
Публикувано от: eppoист в Ноември 19, 2020, 08:21:20 pm
Въпрос към БиткойнБГ, отговора за него е лесен. Искам да направя депозит на една площадка за търговия. Адреса за депозит на ВСН и ВТС е един и същи, като и под двата адреса пише: Не изпращайте монети или токени различни от ВТС/ВСН може да загубите депозита... Вече съм правил на този адрес, ВТС депозити

Пп. Интуитивно чувствам, че отговора е лесен. Ако БиткойнБГ забави отговора, ще видя дали има и други колебаещи се като мен

Титла: Re: Чумата и как тя ще се отрази на Биткойн?
Публикувано от: eppoист в Ноември 22, 2020, 08:20:03 am
БиткойнБг, явно моят въпрос е прекалено елементарен или не е интересен за форумците, та да те замоля за отговор.

Преди да питам във форума, от поддръжката ми бяха казали че адресите за превод са едни и същи, а моите по-нататъшни въпроси изнервиха служителя, но въпреки това не ми се депозираше Биткойн Кеш. Не знам дали примера е удачен, но аз имам пощи в abv и gmail с едно и също име, следователно би могло да съществуват един и същи адрес за превод между Биткойн и Биткойн Кеш, нали са роднини. Получих възможност да направя превода, възползвах се от движението на Биткойн Кеш конвертирах за Биткойни и след това направих депозит, което е потвърдено че работи.... и така

Титла: Re: Чумата и как тя ще се отрази на Биткойн?
Публикувано от: BitcoinBG в Ноември 22, 2020, 11:30:47 am
Въпрос към БиткойнБГ, отговора за него е лесен. Искам да направя депозит на една площадка за търговия. Адреса за депозит на ВСН и ВТС е един и същи, като и под двата адреса пише: Не изпращайте монети или токени различни от ВТС/ВСН може да загубите депозита...

Как се казва "площадката" за търговия? Предупредителния текст ми звучи малко несериозно....

От много отдавна адресите на биткойн и на биткойн кеш са с различен формат и няма как да бъдат обърквани. Ако предупреждението за възможна загуба е отпреди няколко години и не е осъвременявано, то наистина можете да си загубите парите! Най-малкото, ако изпратените биткойни не са имали движение отпреди форка на биткойн кеш, то тази "площадка" може да ви прибере битконите или биткойн кеша. Моят съвет е първо да разделите биткойн кеша от биткойните по различни новосъздадени адреси и след това да ги превеждате, където искате да ги превеждате!
Титла: Re: Чумата и как тя ще се отрази на Биткойн?
Публикувано от: eppoист в Ноември 23, 2020, 07:49:32 am
Благодаря ти, не искам да правя антиреклама на никого и не искам да се разпространява случая. Мога да ти изпратя скрийн от прозореца за депозити на Биткойн Кеш на ЛС и ти да прецениш как да допринесеш полза на форумците при запазване на дискретност

Титла: Чумата и как тя ще се отрази на Биткойн?
Публикувано от: BitcoinBG в Септември 27, 2021, 09:45:55 pm
Това е най-пълното описание (англ.) на онова, което се случва в медицинския театър наричан "Ковид-19". Цензурата вече го изтри от първоизточника:

https://www.docdroid.net/kZZXcGS/covid-19-the-spartacus-letter-pdf

Затова слагам пълен препис на английски!

---

Hello,

My name is Spartacus, and I’ve had enough.

We have been forced to watch America and the Free World spin into inexorable decline due to a biowarfare attack. We, along with countless others, have been victimized and gaslit by propaganda and psychological warfare operations being conducted by an unelected, unaccountable Elite against the American people and our allies.

Our mental and physical health have suffered immensely over the course of the past year and a half. We have felt the sting of isolation, lockdown, masking, quarantines, and other completely nonsensical acts of healthcare theater that have done absolutely nothing to protect the health or wellbeing of the public from the ongoing COVID-19 pandemic.

Now, we are watching the medical establishment inject literal poison into millions of our fellow Americans without so much as a fight.

We have been told that we will be fired and denied our livelihoods if we refuse to vaccinate. This was the last straw.

We have spent thousands of hours analyzing leaked footage from Wuhan, scientific papers from primary sources, as well as the paper trails left by the medical establishment.

What we have discovered would shock anyone to their core.

First, we will summarize our findings, and then, we will explain them in detail. References will be placed at the end.

Summary:
COVID-19 is a blood and blood vessel disease. SARS-CoV-2 infects the lining of human blood vessels, causing them to leak into the lungs.

Current treatment protocols (e.g. invasive ventilation) are actively harmful to patients, accelerating oxidative stress and causing severe VILI (ventilator-induced lung injuries). The continued use of ventilators in the absence of any proven medical benefit constitutes mass murder.

Existing countermeasures are inadequate to slow the spread of what is an aerosolized and potentially wastewater-borne virus, and constitute a form of medical theater.

Various non-vaccine interventions have been suppressed by both the media and the medical establishment in favor of vaccines and expensive patented drugs.

The authorities have denied the usefulness of natural immunity against COVID-19, despite the fact that natural immunity confers protection against all of the virus’s proteins, and not just one.

Vaccines will do more harm than good. The antigen that these vaccines are based on, SARS-CoV- 2 Spike, is a toxic protein. SARS-CoV-2 may have ADE, or antibody-dependent enhancement; current antibodies may not neutralize future strains, but instead help them infect immune cells. Also, vaccinating during a pandemic with a leaky vaccine removes the evolutionary pressure for a virus to become less lethal.

There is a vast and appalling criminal conspiracy that directly links both Anthony Fauci and Moderna to the Wuhan Institute of Virology.

COVID-19 vaccine researchers are directly linked to scientists involved in brain-computer interface (“neural lace”) tech, one of whom was indicted for taking grant money from China.

Independent researchers have discovered mysterious nanoparticles inside the vaccines that are not supposed to be present.

The entire pandemic is being used as an excuse for a vast political and economic transformation of Western society that will enrich the already rich and turn the rest of us into serfs and untouchables.

COVID-19 Pathophysiology and Treatments:
COVID-19 is not a viral pneumonia. It is a viral vascular endotheliitis and attacks the lining of blood vessels, particularly the small pulmonary alveolar capillaries, leading to endothelial cell activation and sloughing, coagulopathy, sepsis, pulmonary edema, and ARDS-like symptoms. This is a disease of the blood and blood vessels. The circulatory system. Any pneumonia that it causes is secondary to that.

In severe cases, this leads to sepsis, blood clots, and multiple organ failure, including hypoxic and inflammatory damage to various vital organs, such as the brain, heart, liver, pancreas, kidneys, and intestines.

Some of the most common laboratory findings in COVID-19 are elevated D-dimer, elevated prothrombin time, elevated C-reactive protein, neutrophilia, lymphopenia, hypocalcemia, and hyperferritinemia, essentially matching a profile of coagulopathy and immune system hyperactivation/immune cell exhaustion.

COVID-19 can present as almost anything, due to the wide tropism of SARS-CoV-2 for various tissues in the body’s vital organs. While its most common initial presentation is respiratory illness and flu-like symptoms, it can present as brain inflammation, gastrointestinal disease, or even heart attack or pulmonary embolism.

COVID-19 is more severe in those with specific comorbidities, such as obesity, diabetes, and hypertension. This is because these conditions involve endothelial dysfunction, which renders the circulatory system more susceptible to infection and injury by this particular virus.

The vast majority of COVID-19 cases are mild and do not cause significant disease. In known cases, there is something known as the 80/20 rule, where 80% of cases are mild and 20% are severe or critical. However, this ratio is only correct for known cases, not all infections. The number of actual infections is much, much higher. Consequently, the mortality and morbidity rate is lower. However, COVID-19 spreads very quickly, meaning that there are a significant number of severely-ill and critically-ill patients appearing in a short time frame.

In those who have critical COVID-19-induced sepsis, hypoxia, coagulopathy, and ARDS, the most common treatments are intubation, injected corticosteroids, and blood thinners. This is not the correct treatment for COVID-19. In severe hypoxia, cellular metabolic shifts cause ATP to break down into hypoxanthine, which, upon the reintroduction of oxygen, causes xanthine oxidase to produce tons of highly damaging radicals that attack tissue. This is called ischemia-reperfusion injury, and it’s why the majority of people who go on a ventilator are dying. In the mitochondria, succinate buildup due to sepsis does the same exact thing; when oxygen is reintroduced, it makes superoxide radicals. Make no mistake, intubation will kill people who have COVID-19.

The end-stage of COVID-19 is severe lipid peroxidation, where fats in the body start to “rust” due to damage by oxidative stress. This drives autoimmunity. Oxidized lipids appear as foreign objects to the immune system, which recognizes and forms antibodies against OSEs, or oxidation-specific epitopes. Also, oxidized lipids feed directly into pattern recognition receptors, triggering even more inflammation and summoning even more cells of the innate immune system that release even more destructive enzymes. This is similar to the pathophysiology of Lupus.

COVID-19’s pathology is dominated by extreme oxidative stress and neutrophil respiratory burst, to the point where hemoglobin becomes incapable of carrying oxygen due to heme iron being stripped out of heme by hypochlorous acid. No amount of supplemental oxygen can oxygenate blood that chemically refuses to bind O2.

The breakdown of the pathology is as follows:

SARS-CoV-2 Spike binds to ACE2. Angiotensin Converting Enzyme 2 is an enzyme that is part of the renin-angiotensin-aldosterone system, or RAAS. The RAAS is a hormone control system that moderates fluid volume in the body and in the bloodstream (i.e. osmolarity) by controlling salt retention and excretion. This protein, ACE2, is ubiquitous in every part of the body that interfaces with the circulatory system, particularly in vascular endothelial cells and pericytes, brain astrocytes, renal tubules and podocytes, pancreatic islet cells, bile duct and intestinal epithelial cells, and the seminiferous ducts of the testis, all of which SARS-CoV-2 can infect, not just the lungs.

SARS-CoV-2 infects a cell as follows: SARS-CoV-2 Spike undergoes a conformational change where the S1 trimers flip up and extend, locking onto ACE2 bound to the surface of a cell. TMPRSS2, or transmembrane protease serine 2, comes along and cuts off the heads of the Spike, exposing the S2 stalk-shaped subunit inside. The remainder of the Spike undergoes a conformational change that causes it to unfold like an extension ladder, embedding itself in the cell membrane. Then, it folds back upon itself, pulling the viral membrane and the cell membrane together. The two membranes fuse, with the virus’s proteins migrating out onto the surface of the cell. The SARS-CoV-2 nucleocapsid enters the cell, disgorging its genetic material and beginning the viral replication process, hijacking the cell’s own structures to produce more virus.

SARS-CoV-2 Spike proteins embedded in a cell can actually cause human cells to fuse together, forming syncytia/MGCs (multinuclear giant cells). They also have other pathogenic, harmful effects. SARS-CoV- 2’s viroporins, such as its Envelope protein, act as calcium ion channels, introducing calcium into infected cells. The virus suppresses the natural interferon response, resulting in delayed inflammation. SARS-CoV-2 N protein can also directly activate the NLRP3 inflammasome. Also, it suppresses the Nrf2 antioxidant pathway. The suppression of ACE2 by binding with Spike causes a buildup of bradykinin that would otherwise be broken down by ACE2.

This constant calcium influx into the cells results in (or is accompanied by) noticeable hypocalcemia, or low blood calcium, especially in people with Vitamin D deficiencies and pre-existing endothelial dysfunction. Bradykinin upregulates cAMP, cGMP, COX, and Phospholipase C activity. This results in prostaglandin release and vastly increased intracellular calcium signaling, which promotes highly aggressive ROS release and ATP depletion. NADPH oxidase releases superoxide into the extracellular space. Superoxide radicals react with nitric oxide to form peroxynitrite. Peroxynitrite reacts with the tetrahydrobiopterin cofactor needed by endothelial nitric oxide synthase, destroying it and “uncoupling” the enzymes, causing nitric oxide synthase to synthesize more superoxide instead. This proceeds in a positive feedback loop until nitric oxide bioavailability in the circulatory system is depleted.

Dissolved nitric oxide gas produced constantly by eNOS serves many important functions, but it is also antiviral against SARS-like coronaviruses, preventing the palmitoylation of the viral Spike protein and making it harder for it to bind to host receptors. The loss of NO allows the virus to begin replicating with impunity in the body. Those with endothelial dysfunction (i.e. hypertension, diabetes, obesity, old age, African-American race) have redox equilibrium issues to begin with, giving the virus an advantage.

Due to the extreme cytokine release triggered by these processes, the body summons a great deal of neutrophils and monocyte-derived alveolar macrophages to the lungs. Cells of the innate immune system are the first-line defenders against pathogens. They work by engulfing invaders and trying to attack them with enzymes that produce powerful oxidants, like SOD and MPO. Superoxide dismutase takes superoxide and makes hydrogen peroxide, and myeloperoxidase takes hydrogen peroxide and chlorine ions and makes hypochlorous acid, which is many, many times more reactive than sodium hypochlorite bleach.

Neutrophils have a nasty trick. They can also eject these enzymes into the extracellular space, where they will continuously spit out peroxide and bleach into the bloodstream. This is called neutrophil extracellular trap formation, or, when it becomes pathogenic and counterproductive, NETosis. In severe and critical COVID-19, there is actually rather severe NETosis.

Hypochlorous acid building up in the bloodstream begins to bleach the iron out of heme and compete for O2 binding sites. Red blood cells lose the ability to transport oxygen, causing the sufferer to turn blue in the face. Unliganded iron, hydrogen peroxide, and superoxide in the bloodstream undergo the Haber- Weiss and Fenton reactions, producing extremely reactive hydroxyl radicals that violently strip electrons from surrounding fats and DNA, oxidizing them severely.

This condition is not unknown to medical science. The actual name for all of this is acute sepsis.

We know this is happening in COVID-19 because people who have died of the disease have noticeable ferroptosis signatures in their tissues, as well as various other oxidative stress markers such as nitrotyrosine, 4-HNE, and malondialdehyde.

When you intubate someone with this condition, you are setting off a free radical bomb by supplying the cells with O2. It’s a catch-22, because we need oxygen to make Adenosine Triphosphate (that is, to live), but O2 is also the precursor of all these damaging radicals that lead to lipid peroxidation.

The correct treatment for severe COVID-19 related sepsis is non-invasive ventilation, steroids, and antioxidant infusions. Most of the drugs repurposed for COVID-19 that show any benefit whatsoever in rescuing critically-ill COVID-19 patients are antioxidants. N-acetylcysteine, melatonin, fluvoxamine, budesonide, famotidine, cimetidine, and ranitidine are all antioxidants. Indomethacin prevents iron- driven oxidation of arachidonic acid to isoprostanes. There are powerful antioxidants such as apocynin that have not even been tested on COVID-19 patients yet which could defang neutrophils, prevent lipid peroxidation, restore endothelial health, and restore oxygenation to the tissues.

Scientists who know anything about pulmonary neutrophilia, ARDS, and redox biology have known or surmised much of this since March 2020. In April 2020, Swiss scientists confirmed that COVID-19 was a vascular endotheliitis. By late 2020, experts had already concluded that COVID-19 causes a form of viral sepsis. They also know that sepsis can be effectively treated with antioxidants. None of this information is particularly new, and yet, for the most part, it has not been acted upon. Doctors continue to use damaging intubation techniques with high PEEP settings despite high lung compliance and poor oxygenation, killing an untold number of critically ill patients with medical malpractice.

Because of the way they are constructed, Randomized Control Trials will never show any benefit for any antiviral against COVID-19. Not Remdesivir, not Kaletra, not HCQ, and not Ivermectin. The reason for this is simple; for the patients that they have recruited for these studies, such as Oxford’s ludicrous RECOVERY study, the intervention is too late to have any positive effect.

The clinical course of COVID-19 is such that by the time most people seek medical attention for hypoxia, their viral load has already tapered off to almost nothing. If someone is about 10 days post-exposure and has already been symptomatic for five days, there is hardly any virus left in their bodies, only cellular damage and derangement that has initiated a hyperinflammatory response. It is from this group that the clinical trials for antivirals have recruited, pretty much exclusively.

In these trials, they give antivirals to severely ill patients who have no virus in their bodies, only a delayed hyperinflammatory response, and then absurdly claim that antivirals have no utility in treating or preventing COVID-19. These clinical trials do not recruit people who are pre-symptomatic. They do not test pre-exposure or post-exposure prophylaxis.

This is like using a defibrillator to shock only flatline, and then absurdly claiming that defibrillators have no medical utility whatsoever when the patients refuse to rise from the dead. The intervention is too late. These trials for antivirals show systematic, egregious selection bias. They are providing a treatment that is futile to the specific cohort they are enrolling.

India went against the instructions of the WHO and mandated the prophylactic usage of Ivermectin. They have almost completely eradicated COVID-19. The Indian Bar Association of Mumbai has brought criminal charges against WHO Chief Scientist Dr. Soumya Swaminathan for recommending against the use of Ivermectin.

Ivermectin is not “horse dewormer”. Yes, it is sold in veterinary paste form as a dewormer for animals. It has also been available in pill form for humans for decades, as an antiparasitic drug.

The media have disingenuously claimed that because Ivermectin is an antiparasitic drug, it has no utility as an antivirus. This is incorrect. Ivermectin has utility as an antiviral. It blocks importin, preventing nuclear import, effectively inhibiting viral access to cell nuclei. Many drugs currently on the market have multiple modes of action. Ivermectin is one such drug. It is both antiparasitic and antiviral.

In Bangladesh, Ivermectin costs $1.80 for an entire 5-day course. Remdesivir, which is toxic to the liver, costs $3,120 for a 5-day course of the drug. Billions of dollars of utterly useless Remdesivir were sold to our governments on the taxpayer’s dime, and it ended up being totally useless for treating hyperinflammatory COVID-19. The media has hardly even covered this at all.

The opposition to the use of generic Ivermectin is not based in science. It is purely financially and politically-motivated. An effective non-vaccine intervention would jeopardize the rushed FDA approval of patented vaccines and medicines for which the pharmaceutical industry stands to rake in billions upon billions of dollars in sales on an ongoing basis.

The majority of the public are scientifically illiterate and cannot grasp what any of this even means, thanks to a pathetic educational system that has miseducated them. You would be lucky to find 1 in 100 people who have even the faintest clue what any of this actually means.

COVID-19 Transmission:
COVID-19 is airborne. The WHO carried water for China by claiming that the virus was only droplet- borne. Our own CDC absurdly claimed that it was mostly transmitted by fomite-to-face contact, which, given its rapid spread from Wuhan to the rest of the world, would have been physically impossible.

The ridiculous belief in fomite-to-face being a primary mode of transmission led to the use of surface disinfection protocols that wasted time, energy, productivity, and disinfectant.

The 6-foot guidelines are absolutely useless. The minimum safe distance to protect oneself from an aerosolized virus is to be 15+ feet away from an infected person, no closer. Realistically, no public transit is safe.

Surgical masks do not protect you from aerosols. The virus is too small and the filter media has too large of gaps to filter it out. They may catch respiratory droplets and keep the virus from being expelled by someone who is sick, but they do not filter a cloud of infectious aerosols if someone were to walk into said cloud.

The minimum level of protection against this virus is quite literally a P100 respirator, a PAPR/CAPR, or a 40mm NATO CBRN respirator, ideally paired with a full-body tyvek or tychem suit, gloves, and booties, with all the holes and gaps taped.

Live SARS-CoV-2 may potentially be detected in sewage outflows, and there may be oral-fecal transmission. During the SARS outbreak in 2003, in the Amoy Gardens incident, hundreds of people were infected by aerosolized fecal matter rising from floor drains in their apartments.

---

Край на Част I
Титла: Re: Чумата и как тя ще се отрази на Биткойн?
Публикувано от: BitcoinBG в Септември 27, 2021, 09:48:57 pm
Част II

---

COVID-19 Vaccine Dangers:
The vaccines for COVID-19 are not sterilizing and do not prevent infection or transmission. They are “leaky” vaccines. This means they remove the evolutionary pressure on the virus to become less lethal. It also means that the vaccinated are perfect carriers. In other words, those who are vaccinated are a threat to the unvaccinated, not the other way around.

All of the COVID-19 vaccines currently in use have undergone minimal testing, with highly accelerated clinical trials. Though they appear to limit severe illness, the long-term safety profile of these vaccines remains unknown.

Some of these so-called “vaccines” utilize an untested new technology that has never been used in vaccines before. Traditional vaccines use weakened or killed virus to stimulate an immune response. The Moderna and Pfizer-BioNTech vaccines do not. They are purported to consist of an intramuscular shot containing a suspension of lipid nanoparticles filled with messenger RNA. The way they generate an immune response is by fusing with cells in a vaccine recipient’s shoulder, undergoing endocytosis, releasing their mRNA cargo into those cells, and then utilizing the ribosomes in those cells to synthesize modified SARS-CoV-2 Spike proteins in-situ.

These modified Spike proteins then migrate to the surface of the cell, where they are anchored in place by a transmembrane domain. The adaptive immune system detects the non-human viral protein being expressed by these cells, and then forms antibodies against that protein. This is purported to confer protection against the virus, by training the adaptive immune system to recognize and produce antibodies against the Spike on the actual virus. The J&J and AstraZeneca vaccines do something similar, but use an adenovirus vector for genetic material delivery instead of a lipid nanoparticle. These vaccines were produced or validated with the aid of fetal cell lines HEK-293 and PER.C6, which people with certain religious convictions may object strongly to.

SARS-CoV-2 Spike is a highly pathogenic protein on its own. It is impossible to overstate the danger presented by introducing this protein into the human body.

It is claimed by vaccine manufacturers that the vaccine remains in cells in the shoulder, and that SARS- CoV-2 Spike produced and expressed by these cells from the vaccine’s genetic material is harmless and inert, thanks to the insertion of prolines in the Spike sequence to stabilize it in the prefusion conformation, preventing the Spike from becoming active and fusing with other cells. However, a pharmacokinetic study from Japan showed that the lipid nanoparticles and mRNA from the Pfizer vaccine did not stay in the shoulder, and in fact bioaccumulated in many different organs, including the reproductive organs and adrenal glands, meaning that modified Spike is being expressed quite literally all over the place. These lipid nanoparticles may trigger anaphylaxis in an unlucky few, but far more concerning is the unregulated expression of Spike in various somatic cell lines far from the injection site and the unknown consequences of that.

Messenger RNA is normally consumed right after it is produced in the body, being translated into a protein by a ribosome. COVID-19 vaccine mRNA is produced outside the body, long before a ribosome translates it. In the meantime, it could accumulate damage if inadequately preserved. When a ribosome attempts to translate a damaged strand of mRNA, it can become stalled. When this happens, the ribosome becomes useless for translating proteins because it now has a piece of mRNA stuck in it, like a lace card in an old punch card reader. The whole thing has to be cleaned up and new ribosomes synthesized to replace it. In cells with low ribosome turnover, like nerve cells, this can lead to reduced protein synthesis, cytopathic effects, and neuropathies.

Certain proteins, including SARS-CoV-2 Spike, have proteolytic cleavage sites that are basically like little dotted lines that say “cut here”, which attract a living organism’s own proteases (essentially, molecular scissors) to cut them. There is a possibility that S1 may be proteolytically cleaved from S2, causing active S1 to float away into the bloodstream while leaving the S2 “stalk” embedded in the membrane of the cell that expressed the protein.

SARS-CoV-2 Spike has a Superantigenic region (SAg), which may promote extreme inflammation.

Anti-Spike antibodies were found in one study to function as autoantibodies and attack the body’s own cells. Those who have been immunized with COVID-19 vaccines have developed blood clots, myocarditis, Guillain-Barre Syndrome, Bell’s Palsy, and multiple sclerosis flares, indicating that the vaccine promotes autoimmune reactions against healthy tissue.

SARS-CoV-2 Spike does not only bind to ACE2. It was suspected to have regions that bind to basigin, integrins, neuropilin-1, and bacterial lipopolysaccharides as well. SARS-CoV-2 Spike, on its own, can potentially bind any of these things and act as a ligand for them, triggering unspecified and likely highly inflammatory cellular activity.

SARS-CoV-2 Spike contains an unusual PRRA insert that forms a furin cleavage site. Furin is a ubiquitous human protease, making this an ideal property for the Spike to have, giving it a high degree of cell tropism. No wild-type SARS-like coronaviruses related to SARS-CoV-2 possess this feature, making it highly suspicious, and perhaps a sign of human tampering.

SARS-CoV-2 Spike has a prion-like domain that enhances its infectiousness.

The Spike S1 RBD may bind to heparin-binding proteins and promote amyloid aggregation. In humans, this could lead to Parkinson’s, Lewy Body Dementia, premature Alzheimer’s, or various other neurodegenerative diseases. This is very concerning because SARS-CoV-2 S1 is capable of injuring and penetrating the blood-brain barrier and entering the brain. It is also capable of increasing the permeability of the blood-brain barrier to other molecules.

SARS-CoV-2, like other betacoronaviruses, may have Dengue-like ADE, or antibody-dependent enhancement of disease. For those who aren’t aware, some viruses, including betacoronaviruses, have a feature called ADE. There is also something called Original Antigenic Sin, which is the observation that the body prefers to produce antibodies based on previously-encountered strains of a virus over newly- encountered ones.

In ADE, antibodies from a previous infection become non-neutralizing due to mutations in the virus’s proteins. These non-neutralizing antibodies then act as trojan horses, allowing live, active virus to be pulled into macrophages through their Fc receptor pathways, allowing the virus to infect immune cells that it would not have been able to infect before. This has been known to happen with Dengue Fever; when someone gets sick with Dengue, recovers, and then contracts a different strain, they can get very, very ill.

If someone is vaccinated with mRNA based on the Spike from the initial Wuhan strain of SARS-CoV-2, and then they become infected with a future, mutated strain of the virus, they may become severely ill. In other words, it is possible for vaccines to sensitize someone to disease.

There is a precedent for this in recent history. Sanofi’s Dengvaxia vaccine for Dengue failed because it caused immune sensitization in people whose immune systems were Dengue-naive.

In mice immunized against SARS-CoV and challenged with the virus, a close relative of SARS-CoV-2, they developed immune sensitization, Th2 immunopathology, and eosinophil infiltration in their lungs.

We have been told that SARS-CoV-2 mRNA vaccines cannot be integrated into the human genome, because messenger RNA cannot be turned back into DNA. This is false. There are elements in human cells called LINE-1 retrotransposons, which can indeed integrate mRNA into a human genome by endogenous reverse transcription. Because the mRNA used in the vaccines is stabilized, it hangs around in cells longer, increasing the chances for this to happen. If the gene for SARS-CoV-2 Spike is integrated into a portion of the genome that is not silent and actually expresses a protein, it is possible that people who take this vaccine may continuously express SARS-CoV-2 Spike from their somatic cells for the rest of their lives.

By inoculating people with a vaccine that causes their bodies to produce Spike in-situ, they are being inoculated with a pathogenic protein. A toxin that may cause long-term inflammation, heart problems, and a raised risk of cancers. In the long-term, it may also potentially lead to premature neurodegenerative disease.

Absolutely nobody should be compelled to take this vaccine under any circumstances, and in actual fact, the vaccination campaign must be stopped immediately.

COVID-19 Criminal Conspiracy:
The vaccine and the virus were made by the same people.

In 2014, there was a moratorium on SARS gain-of-function research that lasted until 2017. This research was not halted. Instead, it was outsourced, with the federal grants being laundered through NGOs.

Ralph Baric is a virologist and SARS expert at UNC Chapel Hill in North Carolina. This is who Anthony Fauci was referring to when he insisted, before Congress, that if any gain-of-function research was being conducted, it was being conducted in North Carolina.

This was a lie. Anthony Fauci lied before Congress. A felony.

Ralph Baric and Shi Zhengli are colleagues and have co-written papers together. Ralph Baric mentored Shi Zhengli in his gain-of-function manipulation techniques, particularly serial passage, which results in a virus that appears as if it originated naturally. In other words, deniable bioweapons. Serial passage in humanized hACE2 mice may have produced something like SARS-CoV-2.

The funding for the gain-of-function research being conducted at the Wuhan Institute of Virology came from Peter Daszak. Peter Daszak runs an NGO called EcoHealth Alliance. EcoHealth Alliance received millions of dollars in grant money from the National Institutes of Health/National Institute of Allergy and Infectious Diseases (that is, Anthony Fauci), the Defense Threat Reduction Agency (part of the US Department of Defense), and the United States Agency for International Development. NIH/NIAID contributed a few million dollars, and DTRA and USAID each contributed tens of millions of dollars towards this research. Altogether, it was over a hundred million dollars.

EcoHealth Alliance subcontracted these grants to the Wuhan Institute of Virology, a lab in China with a very questionable safety record and poorly trained staff, so that they could conduct gain-of-function research, not in their fancy P4 lab, but in a level-2 lab where technicians wore nothing more sophisticated than perhaps a hairnet, latex gloves, and a surgical mask, instead of the bubble suits used when working with dangerous viruses. Chinese scientists in Wuhan reported being routinely bitten and urinated on by laboratory animals. Why anyone would outsource this dangerous and delicate work to the People’s Republic of China, a country infamous for industrial accidents and massive explosions that have claimed hundreds of lives, is completely beyond me, unless the aim was to start a pandemic on purpose.

In November of 2019, three technicians at the Wuhan Institute of Virology developed symptoms consistent with a flu-like illness. Anthony Fauci, Peter Daszak, and Ralph Baric knew at once what had happened, because back channels exist between this laboratory and our scientists and officials.

December 12th, 2019, Ralph Baric signed a Material Transfer Agreement (essentially, an NDA) to receive Coronavirus mRNA vaccine-related materials co-owned by Moderna and NIH. It wasn’t until a whole month later, on January 11th, 2020, that China allegedly sent us the sequence to what would become known as SARS-CoV-2. Moderna claims, rather absurdly, that they developed a working vaccine from this sequence in under 48 hours.

Stephane Bancel, the current CEO of Moderna, was formerly the CEO of bioMerieux, a French multinational corporation specializing in medical diagnostic tech, founded by one Alain Merieux. Alain Merieux was one of the individuals who was instrumental in the construction of the Wuhan Institute of Virology’s P4 lab.

The sequence given as the closest relative to SARS-CoV-2, RaTG13, is not a real virus. It is a forgery. It was made by entering a gene sequence by hand into a database, to create a cover story for the existence of SARS-CoV-2, which is very likely a gain-of-function chimera produced at the Wuhan Institute of Virology and was either leaked by accident or intentionally released.

---

Край на Част II
Титла: Re: Чумата и как тя ще се отрази на Биткойн?
Публикувано от: BitcoinBG в Септември 27, 2021, 09:50:17 pm
Част III

---

The animal reservoir of SARS-CoV-2 has never been found.

This is not a conspiracy “theory”. It is an actual criminal conspiracy, in which people connected to the development of Moderna’s mRNA-1273 are directly connected to the Wuhan Institute of Virology and their gain-of-function research by very few degrees of separation, if any. The paper trail is well- established.

The lab-leak theory has been suppressed because pulling that thread leads one to inevitably conclude that there is enough circumstantial evidence to link Moderna, the NIH, the WIV, and both the vaccine and the virus’s creation together. In a sane country, this would have immediately led to the world’s biggest RICO and mass murder case. Anthony Fauci, Peter Daszak, Ralph Baric, Shi Zhengli, and Stephane Bancel, and their accomplices, would have been indicted and prosecuted to the fullest extent of the law. Instead, billions of our tax dollars were awarded to the perpetrators.

The FBI raided Allure Medical in Shelby Township north of Detroit for billing insurance for “fraudulent COVID-19 cures”. The treatment they were using? Intravenous Vitamin C. An antioxidant. Which, as described above, is an entirely valid treatment for COVID-19-induced sepsis, and indeed, is now part of the MATH+ protocol advanced by Dr. Paul E. Marik.

The FDA banned ranitidine (Zantac) due to supposed NDMA (N-nitrosodimethylamine) contamination. Ranitidine is not only an H2 blocker used as antacid, but also has a powerful antioxidant effect, scavenging hydroxyl radicals. This gives it utility in treating COVID-19.

The FDA also attempted to take N-acetylcysteine, a harmless amino acid supplement and antioxidant, off the shelves, compelling Amazon to remove it from their online storefront.

This leaves us with a chilling question: did the FDA knowingly suppress antioxidants useful for treating COVID-19 sepsis as part of a criminal conspiracy against the American public?

The establishment is cooperating with, and facilitating, the worst criminals in human history, and are actively suppressing non-vaccine treatments and therapies in order to compel us to inject these criminals’ products into our bodies. This is absolutely unacceptable.

COVID-19 Vaccine Development and Links to Transhumanism:
This section deals with some more speculative aspects of the pandemic and the medical and scientific establishment’s reaction to it, as well as the disturbing links between scientists involved in vaccine research and scientists whose work involved merging nanotechnology with living cells.

On June 9th, 2020, Charles Lieber, a Harvard nanotechnology researcher with decades of experience, was indicted by the DOJ for fraud. Charles Lieber received millions of dollars in grant money from the US Department of Defense, specifically the military think tanks DARPA, AFOSR, and ONR, as well as NIH and MITRE. His specialty is the use of silicon nanowires in lieu of patch clamp electrodes to monitor and modulate intracellular activity, something he has been working on at Harvard for the past twenty years. He was claimed to have been working on silicon nanowire batteries in China, but none of his colleagues can recall him ever having worked on battery technology in his life; all of his research deals with bionanotechnology, or the blending of nanotech with living cells.

The indictment was over his collaboration with the Wuhan University of Technology. He had double- dipped, against the terms of his DOD grants, and taken money from the PRC’s Thousand Talents plan, a program which the Chinese government uses to bribe Western scientists into sharing proprietary R&D information that can be exploited by the PLA for strategic advantage.

Charles Lieber’s own papers describe the use of silicon nanowires for brain-computer interfaces, or “neural lace” technology. His papers describe how neurons can endocytose whole silicon nanowires or parts of them, monitoring and even modulating neuronal activity.

Charles Lieber was a colleague of Robert Langer. Together, along with Daniel S. Kohane, they worked on a paper describing artificial tissue scaffolds that could be implanted in a human heart to monitor its activity remotely.

Robert Langer, an MIT alumnus and expert in nanotech drug delivery, is one of the co-founders of Moderna. His net worth is now $5.1 billion USD thanks to Moderna’s mRNA-1273 vaccine sales.

Both Charles Lieber and Robert Langer’s bibliographies describe, essentially, techniques for human enhancement, i.e. transhumanism. Klaus Schwab, the founder of the World Economic Forum and the architect behind the so-called “Great Reset”, has long spoken of the “blending of biology and machinery” in his books.

Since these revelations, it has come to the attention of independent researchers that the COVID-19 vaccines may contain reduced graphene oxide nanoparticles. Japanese researchers have also found unexplained contaminants in COVID-19 vaccines.

Graphene oxide is an anxiolytic. It has been shown to reduce the anxiety of laboratory mice when injected into their brains. Indeed, given SARS-CoV-2 Spike’s propensity to compromise the blood-brain barrier and increase its permeability, it is the perfect protein for preparing brain tissue for extravasation of nanoparticles from the bloodstream and into the brain. Graphene is also highly conductive and, in some circumstances, paramagnetic.

In 2013, under the Obama administration, DARPA launched the BRAIN Initiative; BRAIN is an acronym for Brain Research Through Advancing Innovative Neurotechnologies®. This program involves the development of brain-computer interface technologies for the military, particularly non-invasive, injectable systems that cause minimal damage to brain tissue when removed. Supposedly, this technology would be used for healing wounded soldiers with traumatic brain injuries, the direct brain control of prosthetic limbs, and even new abilities such as controlling drones with one’s mind.

Various methods have been proposed for achieving this, including optogenetics, magnetogenetics, ultrasound, implanted electrodes, and transcranial electromagnetic stimulation. In all instances, the goal is to obtain read or read-write capability over neurons, either by stimulating and probing them, or by rendering them especially sensitive to stimulation and probing.

However, the notion of the widespread use of BCI technology, such as Elon Musk’s Neuralink device, raises many concerns over privacy and personal autonomy. Reading from neurons is problematic enough on its own. Wireless brain-computer interfaces may interact with current or future wireless GSM infrastructure, creating neurological data security concerns. A hacker or other malicious actor may compromise such networks to obtain people’s brain data, and then exploit it for nefarious purposes.

However, a device capable of writing to human neurons, not just reading from them, presents another, even more serious set of ethical concerns. A BCI that is capable of altering the contents of one’s mind for innocuous purposes, such as projecting a heads-up display onto their brain’s visual center or sending audio into one’s auditory cortex, would also theoretically be capable of altering mood and personality, or perhaps even subjugating someone’s very will, rendering them utterly obedient to authority. This technology would be a tyrant’s wet dream. Imagine soldiers who would shoot their own countrymen without hesitation, or helpless serfs who are satisfied to live in literal dog kennels.

BCIs could be used to unscrupulously alter perceptions of basic things such as emotions and values, changing people’s thresholds of satiety, happiness, anger, disgust, and so forth. This is not inconsequential. Someone’s entire regime of behaviors could be altered by a BCI, including such things as suppressing their appetite or desire for virtually anything on Maslow’s Hierarchy of Needs.

Anything is possible when you have direct access to someone’s brain and its contents. Someone who is obese could be made to feel disgust at the sight of food. Someone who is involuntarily celibate could have their libido disabled so they don’t even desire sex to begin with. Someone who is racist could be forced to feel delight over cohabiting with people of other races. Someone who is violent could be forced to be meek and submissive. These things might sound good to you if you are a tyrant, but to normal people, the idea of personal autonomy being overridden to such a degree is appalling.

For the wealthy, neural laces would be an unequaled boon, giving them the opportunity to enhance their intelligence with neuroprosthetics (i.e. an “exocortex”), and to deliver irresistible commands directly into the minds of their BCI-augmented servants, even physically or sexually abusive commands that they would normally refuse.

If the vaccine is a method to surreptitiously introduce an injectable BCI into millions of people without their knowledge or consent, then what we are witnessing is the rise of a tyrannical regime unlike anything ever seen before on the face of this planet, one that fully intends to strip every man, woman, and child of our free will.

Our flaws are what make us human. A utopia arrived at by removing people’s free will is not a utopia at all. It is a monomaniacal nightmare. Furthermore, the people who rule over us are Dark Triad types who cannot be trusted with such power. Imagine being beaten and sexually assaulted by a wealthy and powerful psychopath and being forced to smile and laugh over it because your neural lace gives you no choice but to obey your master.

The Elites are forging ahead with this technology without giving people any room to question the social or ethical ramifications, or to establish regulatory frameworks that ensure that our personal agency and autonomy will not be overridden by these devices. They do this because they secretly dream of a future where they can treat you worse than an animal and you cannot even fight back. If this evil plan is allowed to continue, it will spell the end of humanity as we know it.

Conclusions:
The current pandemic was produced and perpetuated by the establishment, through the use of a virus engineered in a PLA-connected Chinese biowarfare laboratory, with the aid of American taxpayer dollars and French expertise.

This research was conducted under the absolutely ridiculous euphemism of “gain-of-function” research, which is supposedly carried out in order to determine which viruses have the highest potential for zoonotic spillover and preemptively vaccinate or guard against them.

Gain-of-function/gain-of-threat research, a.k.a. “Dual-Use Research of Concern”, or DURC, is bioweapon research by another, friendlier-sounding name, simply to avoid the taboo of calling it what it actually is. It has always been bioweapon research. The people who are conducting this research fully understand that they are taking wild pathogens that are not infectious in humans and making them more infectious, often taking grants from military think tanks encouraging them to do so.

These virologists conducting this type of research are enemies of their fellow man, like pyromaniac firefighters. GOF research has never protected anyone from any pandemic. In fact, it has now started one, meaning its utility for preventing pandemics is actually negative. It should have been banned globally, and the lunatics performing it should have been put in straitjackets long ago.

Either through a leak or an intentional release from the Wuhan Institute of Virology, a deadly SARS strain is now endemic across the globe, after the WHO and CDC and public officials first downplayed the risks, and then intentionally incited a panic and lockdowns that jeopardized people’s health and their livelihoods.

This was then used by the utterly depraved and psychopathic aristocratic class who rule over us as an excuse to coerce people into accepting an injected poison which may be a depopulation agent, a mind control/pacification agent in the form of injectable “smart dust”, or both in one. They believe they can get away with this by weaponizing the social stigma of vaccine refusal. They are incorrect.

Their motives are clear and obvious to anyone who has been paying attention. These megalomaniacs have raided the pension funds of the free world. Wall Street is insolvent and has had an ongoing liquidity crisis since the end of 2019. The aim now is to exert total, full-spectrum physical, mental, and financial control over humanity before we realize just how badly we’ve been extorted by these maniacs.

The pandemic and its response served multiple purposes for the Elite:

Concealing a depression brought on by the usurious plunder of our economies conducted by rentier-capitalists and absentee owners who produce absolutely nothing of any value to society whatsoever. Instead of us having a very predictable Occupy Wall Street Part II, the Elites and their stooges got to stand up on television and paint themselves as wise and all-powerful saviors instead of the marauding cabal of despicable land pirates that they are.

Destroying small businesses and eroding the middle class.

Transferring trillions of dollars of wealth from the American public and into the pockets of billionaires and special interests.

Engaging in insider trading, buying stock in biotech companies and shorting brick-and-mortar businesses and travel companies, with the aim of collapsing face-to-face commerce and tourism and replacing it with e-commerce and servitization.

Creating a casus belli for war with China, encouraging us to attack them, wasting American lives and treasure and driving us to the brink of nuclear armageddon.

Establishing technological and biosecurity frameworks for population control and technocratic- socialist “smart cities” where everyone’s movements are despotically tracked, all in anticipation of widespread automation, joblessness, and food shortages, by using the false guise of a vaccine to compel cooperation.

Any one of these things would constitute a vicious rape of Western society. Taken together, they beggar belief; they are a complete inversion of our most treasured values.

What is the purpose of all of this? One can only speculate as to the perpetrators’ motives, however, we have some theories.

The Elites are trying to pull up the ladder, erase upward mobility for large segments of the population, cull political opponents and other “undesirables”, and put the remainder of humanity on a tight leash, rationing our access to certain goods and services that they have deemed “high-impact”, such as automobile use, tourism, meat consumption, and so on. Naturally, they will continue to have their own luxuries, as part of a strict caste system akin to feudalism.

Why are they doing this? Simple. The Elites are Neo-Malthusians and believe that we are overpopulated and that resource depletion will collapse civilization in a matter of a few short decades. They are not necessarily incorrect in this belief. We are overpopulated, and we are consuming too many resources. However, orchestrating such a gruesome and murderous power grab in response to a looming crisis demonstrates that they have nothing but the utmost contempt for their fellow man.

To those who are participating in this disgusting farce without any understanding of what they are doing, we have one word for you. Stop. You are causing irreparable harm to your country and to your fellow citizens.

To those who may be reading this warning and have full knowledge and understanding of what they are doing and how it will unjustly harm millions of innocent people, we have a few more words.

Damn you to hell. You will not destroy America and the Free World, and you will not have your New World Order. We will make certain of that.

*  *  *

This PDF document contains 14 pages, followed by another 17 pages of references.

For those, please visit the original PDF file at Covid19 – The Spartacus Letter.

*  *  *

We try to run the Automatic Earth on donations. Since ad revenue has collapsed, you are now not just a reader, but an integral part of the process that builds this site. Thank you for your support. Support the Automatic Earth in virustime. Donate with Paypal, Bitcoin and Patreon.

---

This is an anonymously posted document by someone who calls themselves Spartacus. Because it’s anonymous, I can’t contact them to ask for permission to publish. So I hesitated for a while, but it’s simply the best document I’ve seen on Covid, vaccines, etc. Whoever Spartacus is, they have a very elaborate knowledge in “the field”. If you want to know a lot more about the no. 1 issue in the world today, read it. And don’t worry if you don’t understand every single word, neither do I. But I learned a lot.

---
Титла: Чумата и как тя ще се отрази на Биткойн?
Публикувано от: BitcoinBG в Декември 29, 2021, 08:58:55 pm
Днес сметката на Д-р Робърт Малоун в Туитър бе цензурирана и закрита. Той е откривателя на mRNA технологията, на която се основават "ваксините" на Пфайзер и Модерна. Конкретният повод е последното му изказване, че тези ваксини причиняват повече вреди отколкото има ползи от тях. Какво да говорим повече? Прав е Джак Дорси, че напусна управленския пост в Туитър преди месец!

---

Twitter Suspends mRNA Inventor Dr. Robert Malone

After months of providing valuable Covid-19 information that runs counter to the official narrative, Twitter has finally banned Dr. Robert Malone, inventor of mRNA technology.
...
Malone, who will appear on the Joe Rogan show Thursday according to associate Ed Dowd (one of four contributors to the Malone doctrine), had more than 520,000 followers. He has been an outspoken critic of both mRNA vaccines, as well as the abysmal failures of policymakers worldwide in responding to the pandemic.

https://www.zerohedge.com/political/twitter-suspends-mrna-inventor-dr-robert-malone
Титла: Re: Чумата и как тя ще се отрази на Биткойн?
Публикувано от: BitcoinBG в Януари 11, 2022, 10:22:58 pm
Благодарение усилията на Project Veritas излизат все повече подробности подплатени с документи, точни дати на събития и имена на хора. Рано или късно това престъпление срещу човечеството ще бъде окончателно изяснено и надяам се виновниците да бъдат наказани!

Това, което за мен е ново е съвещанието при Обама, буквално няколко дни преди Тръмп да встъпи в длъжност, с което се разрешава отново да продължи работата по създаването на биологичо оръжие на основата на SARS!

---

Hidden Military Documents Reveal NIH Intent To Create SARS-CoV-2 Using Gain-Of-Function Research

October 17, 2014 – U.S. funding of SARS to create a biological weapon was paused due to the extreme risk of a pandemic.  However, the pause allowed agencies within the U.S. government to continue funding if they determined “the research is urgently necessary to protect the public health or national security.”
...
January 9, 2017 – [Four Days after the Susan Rice Oval Office meeting with Obama, Biden, Comey, et al] – The Obama Administration re-authorizes funding for the creation of SARS biological weapons.  “Adoption of these recommendations will satisfy the requirements for lifting the current moratorium on certain life sciences research that could enhance a pathogen’s virulence and/or transmissibility to produce a potential pandemic pathogen (an enhanced PPP).“
...
Given the workarounds, exceptions and plausible deniability for the consequences, built into the original moratorium guidance in 2014, the defense department was operationally permitted to keep funding the biological weapons research in Wuhan, China.  The 2014 ban was a funding moratorium in name only; however, it appears the funding for U.S. research in North Carolina was stopped.

What was reauthorized in 2017, just before President Trump took office, was the need to use “national security” as an excuse to continue the research.  It also appears funding of SARS as a biological weapon inside the U.S. (North Carolina) was now permitted again.
...

https://www.zerohedge.com/covid-19/hidden-military-documents-reveal-nih-intent-create-sars-cov-2-using-gain-function-research
Титла: Re: Чумата и как тя ще се отрази на Биткойн?
Публикувано от: BitcoinBG в Февруари 12, 2022, 11:34:01 am
Появяват се все повече признаци, че тъй наречената пандемия ще приключи тази година. Подставените лица на различни управленски нива, чиято основна задача през изминалите 2 години бе да подклаждат Ковид истерията, са получили команда "отбой". Много от тези подставени лица ще бъдат дадени под съд за незаконни действия причинили огромни икономически щети. Има болест причинена от вирус, но този вирус е опасен само за хората с хронични заболявания, чиято имунна система е отслабена от други фактори. Не трябва също така да се забравя, че насажданата истерия от Ковид пропагандата причини у много хора психически проблеми свързани със страх от неизвестното. А както е известно, страхът намалява имунитета на всеки човек дори и на клинично здравия.

За здравомислещите хора от самото начало бе ясно, че затварянията на различни икономически дейности преследваха други цели. Има само две държави в целия свят, които се държаха достойно още от самото начало и заявиха, че тъй наречената пандемия е активно мероприятие. Тези две държави са Беларус и Швеция, които през цялото това време не въведаха нито една задължителна противоепидемична мярка на своето население.

За тези, които на времето са учили руски и сега се питат, какво става в света и защо, предлагам едно кратко резюме от Андрей Фурсов:
https://www.youtube.com/watch?v=JJAAQh0_fpE